Juve: az MU tárgyal az idény végén távozó Dybalával – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.04.29. 14:00
null
Jó igazolás lenne Dybala a Manchester United számára? (Fotó: AFP)
Olasz sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United tárgyal a Juventus argentin támadójával, Paulo Dybalával.

 

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint bár a Manchester United előzetes tárgyalásokba kezdett Dybalával, még mindig az Inter van pole pozícióban, hogy megszerezze az argentin csatárt – a rivális milánói együttes évi 6 millió eurós fizetéssel csábítaná a San Siróba a támadót.

Az olasz sportsajtóban arról olvashattunk, hogy az újonnan kinevezett vezetőedző, Erik ten Hag már jelezte a Manchester United vezetőségének, Dybala lesz a legfőbb kiszemeltje a nyári átigazolási időszakban.

Az már korábban bebizonyosodott, hogy Dybala az idény végén távozik a Juventustól – ezt Maurizio Arrivabene ügyvezető igazgató jelentette ki március végén.

A 28 esztendős argentin válogatott támadó 2015 nyarán a Palermótól 32 millió euróért igazolt a Juventusba, amellyel sorozatban öt bajnoki címet nyert, valamint négyszer aranyérmes lett az Olasz Kupában, és a 2016–2017-es évadban Bajnokok Ligája-döntős volt.

Dybala a „zebrák” színeiben 283 tétmérkőzésen összesen 113 gólt szerzett és 48 gólpasszt adott.

 


 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik