Juve: a „zebrák” már tudják, kivel pótolják a távozó Pogbát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.19. 17:09
Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy távozik a Juventustól Paul Pogba, a csapat 23 éves sztárja. Persze a klub vezetősége eközben nem tétlenkedik, igyekszik felkészülni arra az eshetőségre, ha a francia válogatott középpályás elhagyja a Juvét – már meg is vannak a célpontok Pogba pótlására.

A Tuttosport állítása szerint a Juventus nyáron kész megválni Paul Pogbától, az olasz együttes mintegy 78 millió fontot, vagyis körülbelül 100 millió eurót szeretne kapni a középpályásért – tudván, hogy Pogba szinte az összes európai élklub kívánságlistáján szerepel, valószínűleg lesz, aki kifizeti ezt a pénzt a Juvénak.

A „zebrák" vezetősége közben már lázasan keresi a francia sztár utódját, és ha igazak a pletykák, akkor a kiszemeltek között ott van Isco, a Real Madrid spanyol középpályása, Axel Witsel, a Zenit játékosa, valamint a Bologna mindössze 18 esztendős tehetsége, Amadou Diawara.

A Juventus a támadószekcióját is megerősítené, erre az elsődleges célpont az uruguayi Edinson Cavani, aki állítólag nem érzi túl jól magát a Paris Saint-Germainben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik