Internazionale: Dolgozunk Yaya Touré átigazolásán - Mancini

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.29. 11:18
Roberto Mancini, az olasz Serie A-ban szereplő Internazionale vezetőedzője elismerte, dolgoznak rajta, hogy szerződtessék Yaya Tourét, a Manchester City középpályását.

Yaya Touré manchesteri jövője az előző hetekben bizonytalanná vált, maga a játékos is úgy fogalmazott, nem tudja, hol folytatja karrierjét. Olasz médiumok már beszámoltak róla, hogy az Inter átigazolná az elefántcsontparti középpályást, ezt most Roberto Mancini is elismerte. nem tudja, hol folytatja karrierjét. Olasz médiumok már beszámoltak róla, hogy az Inter átigazolná az elefántcsontparti középpályást, ezt most Roberto Mancini is elismerte.

„A világ egyik legjobb játékosa, aki még mindig jelentős szerepet tölt be a nemzetközi labdarúgásban – mondta Touréról Mancini az Il Giornalénak. – Rengeteg országban játszott már Európa-szerte, köztük Belgiumban, Spanyolországban, Oroszországban és Angliában is.”

„Olaszországban azonban még nem szerepelt, remélem, vonzó lesz számára, hogy ide jöhet. Dolgozunk az átigazolásán. Vannak játékosok, akik képesek megváltoztatni egy csapatot, Yaya közéjük tartozik. A következő idényben bizonyíthatunk. Három igazolással harcban lehetünk a bajnoki címért.”

Ha Touré az Interhez kerül, újra együtt dolgozhat Mancinivel, akivel a Manchester Citynél angol bajnokságot nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik