Inter: Roberto Mancini meg akarja venni Yaya Tourét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.14. 14:14
Roberto Mancini, az olasz Serie A-ban szereplő Internazionale labdarúgócsapatának menedzsere arra kéri a klubvezetőket, áldozzanak pénzt Yaya Touré átigazolására.

Mancini egyszer már elérte klubjánál, hogy szerződtesse az elefántcsontparti középpályást, akkor a Manchester Cityhez igazolt át a Barcelonától. Az olasz szakember most ugyanerre készül, ezúttal azonban Manchester lenne az indulópont és Milánó, az Inter a végállomás.

„Yaya Touré? Piero Ausilio! Nyúljon mélyen a zsebébe! – szólította fel Mancini az Inter sportigazgatóját. – Yayával már a Manchester Citynél is együtt dolgoztunk, szerintem ő a világ egyik legjobb futballistája.”

Az elefántcsontparti játékosnak még két évig érvényes a szerződése az angol bajnoki címvédővel, de az elmúlt időszakban többször is szóba került, hogy távozik Manchesterből.

„Nem lesz könnyű megszereznünk. Csak rajta múlik, hogy szeretne-e Olaszországban futballozni, miután már több nagy bajnokságban is játszott Európában. Nagy igazolás lenne nemcsak az Inter, hanem az egész ország presztízse szempontjából is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik