Inter: Osvaldóval szokás szerint csak a baj van

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.21. 18:31
Az olasz Sky Sport Italia információi szerint Roberto Mancini, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője hivatalosan felfüggesztette Pablo Daniel Osvaldót, aki egymás utáni két napon mulasztott edzéseket.

A hírhedten fegyelmezetlen Osvaldo január hatodikán, a Juventus elleni bajnokin a pályán, majd az öltözőben is nekiment csapattársának, Mauro Icardinak. Mancini ezt követően azzal próbálta fegyelmezni, hogy kihagyta a keretből, erre Osvaldo válasza az edzéslátogatás elmulasztása volt – sem csapattársait, sem az edzőt, sem a vezetőket nem értesítette hollétéről. A Sky Sport Italia szerint a mostani döntés már hivatalos, Osvaldo kikerült az Inter keretéből.

A 29 éves támadót 2013-ban klubrekordért szerződtette az angol Southampton, ám súlyos fegyelmi problémái miatt mennie kellett. A Juventusnak, majd az Internek adták kölcsön, de Osvaldót továbbra sem tudják megfékezni. A csatártól egyéves kölcsönszerződése ellenére már az Inter is szabadulna, elképzelhető, hogy még a téli átigazolási időszakban visszakerül anyaklubjához, majd onnan ismét kölcsönbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik