Inter: „Minden hétfőn részegen jött edzésre, Mourinho tudta is”

Vágólapra másolva!
2017.09.15. 12:27
Ianis Zicu, aki 2004 és 2007 között az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale játékosa volt, érdekes sztorit osztott meg a médiával a fekete-kékek ikonjával kapcsolatban.

A pletyka főszereplője Maicon, az Inter korábbi védője, aki 2006 és 2012 között összesen 177 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben – ezen időszak alatt nyert többek között négy bajnoki címet, valamint egyszer Bajnokok Ligáját a gárdával.Maicon, az Inter korábbi védője, aki 2006 és 2012 között összesen 177 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben – ezen időszak alatt nyert többek között négy bajnoki címet, valamint egyszer Bajnokok Ligáját a gárdával.

Most Ianis Zicu, régi csapattársa osztott meg néhány érdekes gondolatot a brazil védővel kapcsolatban. Noha Zicu már nem volt az Internél, amikor José Mourinho odakerült, a román futballista azért tud egyet s mást arról az időszakról.

„Az Internazionaléban, José Mourinho irányítása alatt volt olyan játékos, aki hétfőnként mindig részeg volt – árulta el Zicu a román DIGI Sportnak. – Mourinho emiatt egyszer össze is hívott mindenki mást. Csapatülést tartottak, ahol az volt a téma, mit lehetne tenni Maicon segítsége érdekében.”

„Mourinho azt kérdezte a srácoktól: »Hogyan készüljünk, hogy Maicon is a lehető legjobb állapotba kerüljön?« A játékosok emiatt közösen úgy döntöttek, hogy a hétfői edzések legyenek este, hogy ezáltal Maicon is képes legyen kipihentebben, lehetőleg már kijózanodva a többiekkel tréningezni. Ezek a dolgok megtörténnek. Az együttes feladata, hogy eldöntse, hogyan kezelje ezeket.”

Maicon egyébként 2012-ig volt az Inter játékosa, ám már akkor is pletykálták, hogy az olaszok az alkoholproblémái miatt adtak túl a védőn.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik