Inter: Messi képét „vetítették” a milánói dómra – kép

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.07.29. 15:01
null
Messi képét a milánói dómra vetítették (Fotók: AFP)
Lionel Messi képét vetítették rá a milánói dómra, miután felröppent a hír, miszerint az argentin futballsztár elhagyhatja a Barcelonát az Internazionale kedvéért.

A hatszoros aranylabdás támadó a fotón győzelmi pózban emeli a magasba a karját, és az Inter 10-es mezét viseli, hátán a nevével. Az akció mögött a klubtulajdonos kínai Suning csoport tévécsatornája áll, ám a vetítés idővel eltűnt az épületről, és az ezt tanúsító videót is törölték az internetről.

A Messi költözésével kapcsolatos találgatások azután kaptak lábra, hogy a 33 éves csatár apja és ügynöke, Jorge Messi nemrég ingatlant vásárolt a milánói San Siro Stadion közelében.

Antonio Conte, az Inter vezetőedzője közölte, lehetetlennek tartja Messi megszerzését, mert „könnyebb a milánói dómot elköltöztetni, mint Messit szerződtetni”.

Olasz lapok 200 millió euróra becsülik a sztár vételárát, aki valószínűleg évi 50 millió eurós fizetésre tart igényt.

Hétfőn az FC Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu azt mondta, nincs kétsége afelől, hogy az argentin csapatkapitány meghosszabbítja 2021-ig szóló szerződését. A katalánok a bajnokság második helyén végeztek az ősi rivális Real Madrid mögött, és Messi többször is bírálta a klubvezetést a csapat gyenge és hullámzó teljesítménye miatt.

*Match Day* INTER-Napoli San Siro Milano 21.45 Inter Napoli viene presentata così dalla Suning TV in Cina. Una foto di Messi proiettata sul duomo. Lo hanno già fatto con Inter Brescia presentato Tonali in versione jolly con la maglia nerazzurra. È l'annuncio di un grande colpo nerazzurro o è una delle più grandi illusioni di calciomercato mai state infierite alla nostra povera vita interista? #INTER #INTERFANS #amala #amalasempre #fcinternazionale #calciomercato #messi #messiinter #messinter #matchday #matchdayprogramme #interday #forzainter Follow @vita_interista

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik