Inter: MancinInter 2.0 - a „biztos” érkezők között Dzsudzsák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.27. 13:53
Olasz sajtóértesülések szerint Dzsudzsák Balázs, az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premjer-Liga) szereplő Dinamo Moszkva magyar szélsője is szerepel Roberto Mancini terveiben.

„Valószínűleg új jövő kezdődik, új helyen” – mondta sejtelmesen a Magyar Kupa-döntőn a magyar válogatott csapatkapitánya, akinek olasz és orosz sajtóhírek szerint a Lazio, valamint az Internazionale ajánlana szerződést.„Valószínűleg új jövő kezdődik, új helyen” – mondta sejtelmesen a Magyar Kupa-döntőn a magyar válogatott csapatkapitánya, akinek olasz és orosz sajtóhírek szerint a Lazio, valamint az Internazionale ajánlana szerződést.

A milánóiaknál biztosra veszik, sikerül megszerezni Dzsudzsák Balázst, a spaziointer.it információi szerint a ballábas szélső és a Parmától távozó Jonathan Biabiany szerződtetéséhez már csak az aláírások és az orvosi vizsgálatok hiányoznak, az egyezség mindkét esetben megszületett.

Az Internazionale mindennapjaival foglalkozó sportoldal szerint ezzel beindul a „MancinInter 2.0” nevet viselő terv, amely megvalósításával újra korábbi fényében tündökölhet a fekete-kék klub Roberto Mancini vezetőedző irányításával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik