Inter: Madridból igazolnának új kapust Handanovic helyére

Vágólapra másolva!
2018.09.07. 20:46
A 34 esztendős Samir Handanovic helyére az Atlético Madrid hálóját őrző Jan Oblakot szemelte ki az Internazionale, de van tartalék terv is.

A Tuttosport információi szerint Madridból igazolna új kapust az Internazionale. A18-szoros olasz bajnok az Atlético Madrid játékosát, Jan Oblakot szemelte ki a korosodó Samir Handanovic helyére mint hosszú távú megoldás.

Az Atlético már a nyáron szeretett volna szerződést hosszabbítani Oblakkal, annak ellenére is, hogy a 25 éves labdarúgó kontraktusa 2021 júliusáig szól. Ugyanakkor szerepel benne egy 100 millió eurós kivásárlási záradék, amelyet a spanyolok szeretnének feljebb tornászni.

A transfermarkt.de által 70 millió euróra taksált szlovén mellett tartalék tervük is van a milánói klub vezetőinek: a Real Madrid által a nyáron szerződtetett ukrán Andrij Lunyin, valamint a Sevilla – jelenleg a Fulhamnek kölcsönadott – spanyol hálóőre, Sergio Rico személyében.

Handanovic 2012-ben, az Udinesétől érkezett az Interhez, azóta több mint 220 meccset játszott a klubnál és a jelenlegi szezonban is kezdőként számolnak vele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik