Inter: Icardi 1.5 millió euró kártérítést követel a klubtól

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2019.08.31. 11:27
null
Icardi és felesége bekeményített, a bíróságon követelnék ki, hogy a támadó visszatérjen a keretbe (Fotó: AFP, archív)
Olasz sajtóhírek szerint Mauro Icardi 1.5 millió eurót követel az Internazionalétól, amelynek vezetői nem engedik a labdarúgónak az edzések látogatását.

 

Icardi viszonya az előző idényben romlott meg a klubbal, miután februárban tisztázatlan körülmények között megfosztották a csapatkapitányi karszalagtól.

Állítólagos sérülése miatt hetekig nem volt a csapattal, majd miután az idény végén visszatért, nyáron az új vezetőedző, Antonio Conte közölte, nem számol a csatárral.

Icardi felesége és ügynöke, Wanda Nara többször is elmondta, hogy a labdarúgó több ajánlatot is visszautasított a nyáron, mert a milánói klubnál akar maradni, de Beppe Marotta ügyvezető és Javier Zanetti alelnök leszögezte, hogy nem számolnak Icardival.

Bár arról is pletykáltak, hogy Icardi egy szerződéshosszabbításért cserébe elfogad egy monacói kölcsönadást, ebből semmi sem lett, sőt, a La Gazzetta dello Sport legfrissebb értesülései szerint a futballista és felesége 1.5 millió eurós kártérítést követel jogi úton a klubtól, amely a mellőzésével kárt okoz neki. A Gazzetta szerint Icardi így kényszerítené ki, hogy beengedjék az edzésekre.

Korábban az Inter is a bírósághoz akart fordulni annak érdekében, hogy valahogy megszüntesse Icardi élő szerződését, de ebből eddig nem lett semmi.

Csütörtök este az Inter kerete közös vacsorán vett részt, a Manchester Unitedtól kölcsönvett Alexis Sánchez is ott volt, csak Icardi nem.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik