Inter: fél tucat csapat hívja, a mezszámát elvették, Icardi mégis maradna

Vágólapra másolva!
2019.08.20. 13:02
null
Icardi akkor is maradhat az Internél, ha nem fog játszani (Fotó: AFP)
Bár az Internazionale vezetősége korábban bejelentette, nem számol Mauro Icardival, a 26 éves csatár mégis a csapatnál maradhat. A támadó az elmúlt napokban nemet mondott a Napoli és az AS Monaco ajánlatára is.

 

Az Inter egyik szurkolói oldala, a sempreinter.com az értesülést azzal egészíti ki: egész pontosan nem is Icardi, hanem az ügynökeként tevékenykedő felesége, Wanda Nara volt az, akinek nem tetszett a monacóiak ajánlata. Pedig a két klub már közel járt egy 65 millió eurós vételárról szóló egyezséghez. A televíziós személyiségként is igen aktív hölgy a hírek szerint imádja Milánót, több üzleti tevékenysége is a városhoz köti, ezért nem örülne, ha férjével együtt költözni kényszerülne…

Icardi az előző idényben hónapokon át nem volt bevethető, miután lapértesülések szerint összeveszett csapattársaival és a milánói együttes akkori vezetőedzőjével, Luciano Spallettivel, aki ezért elvette tőle a csapatkapitányi karszalagot is.

Bár Spalletti a nyáron távozott, a helyére érkező Antonio Conte sem számolt Icardival, mondván, neki valódi csapatemberekre van szüksége. A milánói gárda klubrekordért szerződtette is középcsatárnak Romelu Lukakut a Manchester Unitedtől. A 75 millió euróért megvásárolt belga csatár ráadásul megkapta az előző években Icardi által viselt9-es mezt is.

A korábban az AS Romával, a Juventusszal, a Real Madriddal és angol klubokkal is szóba hozott argentinnak 2021-ig van szerződése az Interrel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik