Inter: fáj a térde, Icardi továbbra sem hajlandó edzeni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.05. 13:19
A Sky Sports Italia értesülései szerint továbbra sem hajlandó az Interrel edzeni Mauro Icardi.

Mint ismert, Mauro Icardi nemrég nehéz helyzetbe került az Internél. Először elvették tőle a csapatkapitányi karszalagot, majd a saját döntése következtében kimaradt a Rapid Wien elleni meccsre készülő keretből. Később három olasz bajnokin sem volt ott az Interrel, és annak ellenére, hogy a térdére panaszkodott a milánói csapat Sampdoria elleni mérkőzése előtt,a klub közleménye szerint a vizsgálat kimutatta, hogy Icardinak semmi baja nincs.elvették tőle a csapatkapitányi karszalagot, majd a saját döntése következtében kimaradt a Rapid Wien elleni meccsre készülő keretből. Később három olasz bajnokin sem volt ott az Interrel, és annak ellenére, hogy a térdére panaszkodott a milánói csapat Sampdoria elleni mérkőzése előtt,a klub közleménye szerint a vizsgálat kimutatta, hogy Icardinak semmi baja nincs.

Sajtóhírek szerint a probléma kiváltója Icardi ügynöke és egyben felesége, Wanda Nara, aki sokkal több pénzt követel a klubtól, folyamatosan fenyegetőzik azzal, hogy elviszi más csapathoz párját, illetve már több klubbal is felvette a kapcsolatot az esetleges átigazolás miatt.

A botrány azóta sem csitul, telnek-múlnak a napok, ám az Inter keretében továbbra sem szerepel Icardi – a Sky Sports hétfői beszámolója szerint az argentin csatár tájékoztatta Luciano Spalletti vezetőedzőt és a fekete-kékek orvosi stábját, hogy a térde még mindig fáj, ezért továbbra sem készül a csapattal. A játékos állítólag egyedül végez fizioterápiás kezelést, „távol” a többiektől.

Az Inter nem kommentálta a helyzetet, a média viszont úgy tudja, hogy a klub vezetősége kedden személyesen találkozik Icardival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik