Inter: Az emberek elfelejtették, mire vagyok képes – Lukaku

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.08.10. 20:52
null
Lukaku a bajnoki cím megnyerésére koncentrál az Internél (Fotó: Getty Images)
A Serie A-ban szereplő Interhez kölcsönben visszatérő Romelu Lukaku az olasz élvonal küzdelmeit sugárzó streamingszolgáltatónak, a DAZN Italynak adott interjút a 2022–2023-as idény kezdete előtt. Ebből szemezgettünk.

 

Klubtörténeti rekordot jelentő összegért, 113 millió euróért szerződtette a Chelsea tavaly nyáron az Interrel bajnoki címet szerző belga válogatott csatárt, Romelu Lukakut, aki azonban nem illett bele Thomas Tuchel menedzser játékrendszerébe, az idény közben pedig egy, a klubja által nem jóváhagyott interjúban elmondta: visszavágyik Milánóba.

Egyelőre csak kölcsönről van szó, de teljesült Lukaku álma, hiszen idén nyáron visszatért az Interhez, ahol javában készül a hétvégén kezdődő új évadra. A belga csatár ezúttal a DAZN Italynak adott interjút.

„Azért vagyok itt, hogy megnyerjen a scudettót, ez egyértelmű, csak erre koncentrálok. Nem érdekel, hogy ki lesz a gólkirály, engem csak a bajnoki cím motivál, de a csapat természetesen ebben a tekintetben is számíthat rám. Azt hiszem, az emberek egy év alatt elfelejtették, mire vagyok képes a pályán” – mondta Lukaku.

A belga támadó ékpárjáról, az argentin Lautaro Martínezről is beszélt: „Az ő tulajdonságai kiemelik az erényeimet, sok pluszt adnak a játékomhoz, de azt hiszem, ez fordítva is így van.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik