Inter: Alexis Sánchez Milánóban, orvosi vár rá – videó

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.28. 18:36
null
Alexis Sánchez hamarosan aláír az Internél (Montázs: Goal)
Megérkezett Milánóba Alexis Sánchez, a Manchester United chilei labdarúgója, aki hamarosan orvosi vizsgálaton vesz részt az Internazionalénál. A 30 esztendős támadó egy idényre, kölcsönbe kerülhet a milánói klubhoz.

 

Alexis Sánchez szerda délután érkezett meg a milánói Malpensa repülőtérre, ahol több száz Inter-szurkoló várta. Ha a chilei válogatott futballista sikeresen átesik az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, aláírhatja egy idényre szóló kölcsönszerződését az Interrel, amelynél ismét együtt játszhat korábbi manchesteri csapattársával, Romelu Lukakuval.

Fabrizio Romano on Twitter

Alexis Sanchez has just landed in Milano as new Inter player! #Inter #MUFC #transfers https://t.co/kHEguBPY47



Alexis Sánchez 2018 januárjában az Arsenaltól igazolt a Manchester Unitedhez, ám az eltelt másfél évben összesen csak három gólig jutott a bajnokságban.

A Sky Italia értesülései szerint az Inter 4.5 millió fonttal beszáll Sánchez éves fizetésébe, de nem szerez opciós jogot a végleges megvásárlására. A futballista járandóságának fennmaradó részét (körülbelül 6 millió font) az új idényben is az MU állja. A milánói klub a chilei kölcsönvételéért a korábbi információk alapján nagyjából 2 millió fontot fizet az angoloknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik