Inter: Sánchezt 20 millióért megvásárolnák az MU-tól – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2020.07.03. 19:41
null
Sánchez parádésan játszott a Lecce elleni bajnokin (Fotó: AFP)
Angol sajtóértesülések szerint az Inter labdarúgócsapata végleg megvásárolná a Manchester United kölcsönjátékosát, Alexis Sánchezt.

 

Korábban beszámoltunk róla, hogy az Inter meghosszabbította Alexis Sánchez kölcsönszerződését, aki így az idény végéig biztosan a milánói egyesületnél marad. A Goal információi szerint az olasz csapat hosszabb távon is tervezne a chileivel, s 20 millió euróért végleg megvásárolná a Manchester Unitedtől.

Sánchez eddig 13 Serie A-mérkőzésen csupán két gólt szerzett és öt gólpasszt osztott ki, legutóbb azonban az Inter 6–0-ra elintézte a Bresciát, és a 31 esztendős támadó remekül futballozott.

Egyelőre képlékeny, hogy mi lesz Sánchez sorsa, hiszen Ole Gunnar Solskjaer az MU-nál is szeretne még egy esélyt adni az évek óta borzaszó formában lévő játékosnak, viszont arról is hallhattunk sajtóhíreket, hogy az érintett hamarosan hazatérhet Chilébe, és ott is fejezheti be a pályafutását.

Antonio Conte mindenesetre tovább bővítené keretét, a Manchester United játékosai pedig különösen szimpatikusak neki, Sánchez mellett Romelu Lukaku és Ashley Young is az Interben szerepel. A milánói együttes csütörtökön Asraf Hakimi szerződtetését jelentette be – mindössze 40 millió eurót fizettek a marokkói védőért a Real Madridnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik