Fiorentina: Vlahovics ügynöke még a telefont sem vette fel az Arsenalnak

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.11.09. 22:44
null
Vlahovics ügynöke még a telefont sem vette fel az Arsenalnak (Fotó: AFP)
Gianluca Di Marzio transzferguru szerint az Arsenal átigazolná az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina gólvágóját, Dusan Vlahovicsot. Ugyanakkor a Football Italia sportnapilap úgy tudja, a szerb csatár ügynöke nem protezsálja az ügyletet, sőt, még a telefont sem vette fel az „ágyúsoknak”.

 

Már a Serie A elmúlt, 2020–2021-es kiírásban sem lehetett panasz Dusan Vlahovics teljesítményére, hiszen 37 bajnokin 21 gólt jegyzett a Fiorentina színeiben. A hihetetlen mutatóknak köszönhetően az idei nyári átigazolási időszakban megnőtt a szerb csatár iránti érdeklődés, azonban végül maradt a „violák” kötelékében.

Gólerősségét átmentette a jelenleg futó évadra is (13 tétmeccsen 10 gól), s egyre inkább úgy tűnik, csapata a télen már képtelen lesz megtartani. Főleg azért, mert 2023 júniusáig szól a szerződése, amit sajtóhírek szerint nem kíván meghosszabbítani.

Mivel a firenzeiek nem szeretnék elbukni aranytojást tojó tyúkjukat, januárban már értékesítenék. A Football Italia szerint az Arsenal 80 millió eurót sem sajnálna kifizetni a játékosért, azonban ügynöke állítólag nem hajlandó beszélni a londoniakkal, mivel sikeresebb klub ajánlataira vár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik