Felkészülés: a Juve ötöt vágott a szingapúri gálameccsen

Vágólapra másolva!
2014.08.16. 15:05
null
Andrea Pirlo duplázott Szingapúrban (Fotó: Action Images)
A Juventus labdarúgócsapata gálamérkőzésen 5–0-ra legyőzte a szingapúri válogatottat a délkelet-ázsiai országban. Az új szingapúri Nemzeti Stadionban – amely teljesen befedhető – ez volt az első futballmeccs.

 

A 27 338 néző előtt rendezett összecsapáson a bemutatásnál a legnagyobb tapsot kapó Andrea Pirlo szerezte az első, majd a második gólt is: a középpályás először szabadrúgásból, lapos lövéssel járt túl a hazai kapus eszén, majd a szünet előtt tizenegyesből növelte az előnyt. A második játékrészben Paul Pogba, Sebastian Giovinco és Kwadwo Asamoah talált be a kapuba.

Massimiliano Allegri új szerkezetet próbált ki a fellépésen: az Antonio Contét váltó tréner 4–3–3-ban küldte pályára csapatát, amely védekezésben 4–4–2-re módosulva működött.

GÁLAMÉRKŐZÉS
SZINGAPÚR–JUVENTUS 0–5
(0–2)
Szingapúr, Nemzeti Stadion, 27 338 néző
JUVENTUS:
Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Ogbonna, Evra – Pirlo, Pogba, Vitale – Pereyra, Llorente, Giovinco. Csereként pályára lépett: Storari (kapus), Asamoah, Chiellini, Marchisio, Cáceres, Pepe, Motta, Marrone, Buenacasa, C. Blanco. Vezetőedző: Massimiliano Allegri
Gólszerző: Pirlo (17., 44. – a másodikat 11-esből), Pogba (48.), Giovinco (54.), Asamoah (72.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik