Chimenti az öltözőben törte el a kezét

Vágólapra másolva!
2010.03.22. 17:55
null
Antonio Chimenti buta sérülést szenvedett (fotó: Action Images)
Kéztörést szenvedett Antonio Chimenti, az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus kapusa, miután az öltözőben rácsapott egy asztalra.

Duplán fájó lehetett Antonio Chimenti számára a Sampdoria elleni bajnoki. A mérkőzésen egyrészt háríthatta volna Antonio Cassano lövését, ami a Juventus vereségét eredményezte, másrészt pedig megsérült az öltözőben.

„Nagyon ideges voltam, és miután elsőként értem be az öltözőbe, rácsaptam egy kis asztalra. Sajnos el is tört a kezem" – nyilatkozta a kapus a Juventus televíziós csatornájának.

A Juventus az utóbbi időben kapusgondokkal küszködött, mivel min Gianluigi Buffon, mind Alexander Manninger sérüléssel bajlódott. A Juventusra ráadásul csütörtökön újabb mérkőzés vár, akkor a Napolival csapnak össze.

Manninger minden bizonnyal visszatérhet a hétközi mérkőzésre, Buffonra viszont várhatóan még mindig nem számíthat Alberto Zaccheroni mester.

A baj nem jár egyedül: Chimenti sérülése után a Juventus bejelentette, hogy Alessandro Del Piero is bokafájdalmakkal küzd. A csapatkapitány játéka kérdéses a csütörtöki, Napoli elleni bajnokin.


 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik