AC Milan: Ibrahimovic is képbe került a piros-feketéknél - lapértesülés

Vágólapra másolva!
2010.06.27. 20:19
Zlatan Ibrahimovic visszatérhet Milánóba. Igaz, nem korábbi állomáshelyére, az Internazionale labdarúgócsapatához, hanem a városi rivális AC Milanoz. Legalábbis olasz lapértesülések szerint Luís Fabiano mellett a svéd center az együttes második kiszemeltje a támadószekcióba.

Arról megoszlanak az olasz információk, hogy melyikük számít az első számú kiszemeltnek – Silvio Berlusconi klubelnök, Adriano Galliani alelnök és az új vezetőedző, Massimiliano Allegri sincs egységes állásponton –, de valószínűsíthetőn a brazil élvez prioritást.

Már csak a megfizethetősége miatt is. Az AC Milanban jelenleg a szezononként megkereshető nyolcmillió eurójával Ronaldinho áll a fizetése lista élén, míg a svéd keresete ennél is több tízmillió euró lehet. Luís Fabianónak elsőre 3.5 millió eurót ajánlottak.

A brazil aranylabdás milánói jövőjét azonban bármelyik új igazolás rövidre zárhatja: jelenlegi formáját látva szakmailag aligha tudnának helyet szorítani neki a kezdőben, és vélhetően tetemes fizetési kötelezettségéről is szívesen lemondana már az olasz klub. Ráadásul egyre több cikk jelenik meg arról, hogy Ronaldinho időközben mind közelebb kerül a Los Angeles Galaxyhez, amelyhez David Beckham ajánlotta be.

Ibrahimovic különben képben van mint cserealap: a Barcelona a Cesc Fabregasért adná őt cserébe az Arsenalnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik