AC Milan: Berlusconi szerint teljesen érthetetlen Mancini szerződtetése

Vágólapra másolva!
2010.02.02. 21:51
null
(Fotó: Action Images)
Belső villongás az AC Milan labdarúgócsapatánál: Silvio Berlusconi kritizálta Adriano Gallianit Mancini megszerzése miatt. Az Internazionale brazil szélsőjét kölcsönvették a vörös-feketék az átigazolási időszak utolsó napján, és opciós joguk van végleges megvásárlására.

„Egyszerűen érthetetlen számomra Mancini szerződtetése. Egy újabb kreatív játékos, mikor nem a helyzetek kidolgozásával, hanem a kihasználásával vannak gondjaink. Góllövő csatár kellett volna, ráadásul Mancini két éve alig játszik. Egyáltalán nem értek egyet a szerződtetésével, és ezt meg is mondtam Gallianinak" – nyilatkozta Berlusconi, aki a nyilvánosság előtt ritkán kritizálja ilyen élesen a Milan napi ügyeit irányító vezetőtársát.

Mancini másfél szezon alatt mindössze 26 bajnokin kapott szerepet az Internél, és ő maga elvesztegetett időnek nevezte a fekete-kékeknél eltöltött periódust. 

A hatszoros brazil válogatott játékos formahanyatlása és kevés játéklehetősége miatt 2009-ben nem tudott bekerülni a selecaóba, így mindenképpen váltani akart, hogy esélye legyen bekerülni a 2010-es vb-keretbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik