Videó: pihenni? Még mit nem! Fury hatalmas bulija a győzelem után

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.10.11. 14:28
null
Hatalmas buli volt! (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, Tyson Fury legyőzte Deontay Wildert profi nehézsúlyú címmeccsen, amelyet a felek a hétvégén vívtak Las Vegasban a Bokszvilágtanács (WBC) világbajnoki övéért. A mérkőzés után a 33 éves bokszoló azonban nem pihenni ment, hanem megünnepelni a győzelmét.

 

Tyson Fury a 11 menetből álló meccse után egy közeli szórakozóhely felé vette az irányt, ahol félmeztelenül tombolt a színpadon. A felvételeket felesége, Paris készítette róla és osztotta meg Instagram-történetében.


Fury elvileg többek között elénekelte a brit Queen rockegyüttes egyik leghíresebb dalát, a We Are the Champions című számot is. Az amerikai DJ-vel, Aokival egyébként nem először bulizott együtt a bokszoló, hiszen 2020 februárjában is együtt partiztak, amikor Fury szintén Deontay Wilder felett győzedelmeskedett – írja a Sportbible.

A Sportskeeda úgy tudja, a mostani összecsapás bevételein 60:40 százalékos arányban osztoztak a felek, így a brit bokszolónak a címmérkőzésért eleve garantáltan 30 millió, míg Wildernek 20 millió dollár járt. Ehhez jött hozzá a fizetős tévécsatornák közvetítési díjaiból befolyt summa, amely a hírportál kalkulációja szerint a világbajnoknak további hét és fél milliót, míg az amerikainak ötmilliós pluszt hozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik