Videó: az öltöny semmi – most ezt viselte McGregor

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.14. 09:04
Harmadik, New York-i állomásához ért a Floyd Mayweather–Conor McGregor cirkusz, amit a szervezők sajtótájékoztatónak becéznek.

A szájkarate részleteibe már inkább bele sem mennénk, mert úgy tűnik, a harcosok lassan kifogynak a kreatív ötletekből, mikor egymás édesanyjának emlegetése a cél.

Viszont legalább egy szórakoztató pontja volt a New Yorkba szervezett „köpködésnek”: Floyd Mayweather szerette volna megmutatni, neki nem számít a pénz továbbra sem, ezért csinált egy kis „esőt”.

Amivel viszont csak McGregort szórakoztatta, ugyanis 1 dollárosokat szórt a levegőbe. Mintha nálunk valaki azzal menőzne, hogy elkezd fém 200 forintosokat dobálni. Mondjuk, annak legalább van ereje…

Mindenesetre a pénzeső nem győzött meg annyira senkit, különösen, hogy inkább mindenki McGregor ruhájára figyelt. Az ír bunyós ugyanis félmeztelenül, egy fehér, kígyós bundában jelent meg.


A meccset augusztus 26-án rendezik egyébként Las Vegasban, bár lehet, addigra már senkit nem fog érdekelni az egész, ha így folytatják…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik