McGregor nem tartja sokra Jake Pault (Fotó: Getty Images)

 

 
A Youtube-sztár kiütötte a kabalafigurát a Houston meccsén

Jake Paul még 2020 decemberében 50 millió dolláros ajánlatot tett Conor McGregornak, hogy álljon ki ellene egy bokszmérkőzésen. Az influenszer igencsak lekezelő stílusban hívta ki McGregort – nem csupán az MMA-harcosról, hanem annak feleségéről is degradáló módon beszélt a videoüzenetben –, aki azóta is ignorálta a 25 éves youtubert.

Paul viszont az elmúlt másfél évben sem mondott le a lehetséges összecsapásról: legutóbb az MMAFighting.com oldalán nyilatkozott. Elmondta, McGregornak újra ringbe kell szállnia, s előbb-utóbb meg kell küzdeniük egymással. A legfőbb ok természetesen nem az, hogy a felek unszimpatikusak egymásnak.


„Ő is üzletember, én is üzletember vagyok. Ez a küzdelem mind a kettőnknek 75–100 millió dollárt jelentene” – mondta Jake Paul.

A videóra a 33 éves világsztár is reagált Twitteren.

„Két meccsedre összesen hetvenezren voltak kíváncsiak. Te egy bukott kölyök vagy. Egy senki” – írta McGregor, aki legutóbb tavaly júliusban harcolt UFC-gálán, akkor Dustin Poirier TKO-val diadalmaskodott ellene.


Ami az influenszert illeti, először 2018-ban lépett ringbe, s egy amatőr mérkőzésen debütált egy másik youtuber, Oladeji Daniel Olatunji (Deji) ellen – győzött is. Paul azóta öt profi bokszmeccsen szerepelt, egyelőre még nem akadt legyőzője.

Bár a szakértők nincsenek elájulva „a problémás gyerek” technikájától, mégis sokan kíváncsiak a meccseire – 2021-ben messze ő volt a legjobban kereső bokszoló.