Ökölvívás: megoldódott az edzőkérdés, Sdunek kitart Erdei mellett

Vágólapra másolva!
2010.12.17. 19:56
Az elmúlt hetekben sokan találgatták, hogy ki készítheti fel Erdei Zsoltot a következő amerikai mérkőzéseire (felvetődött többek között Eddie Mustafa Muhammad neve is), és most úgy tűnik, rendeződni látszik minden idők legeredményesebb magyar profi ökölvívójának a helyzete ezen a téren is.

Madár a hvg.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy megegyezett az őt két súlycsoportban (félnehéz és cirkáló) világbajnoki címig juttató Fritz Sdunekkel, aki továbbra is vállalja egyik legkedvesebb tanítványa felkészítését.hvg.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy megegyezett az őt két súlycsoportban (félnehéz és cirkáló) világbajnoki címig juttató Fritz Sdunekkel, aki továbbra is vállalja egyik legkedvesebb tanítványa felkészítését.

„Most Vitalij Klicskóval készül, én pedig valószínűleg csatlakozom hozzájuk Tirolban, hogy elvégezzem az alapozást. Már most melegítem az izmaimat, de január második felében kezdődik a komolyabb edzésmunka. Az elkövetkezendő két meccsemen Fritz ott lesz velem a ring sarkában, kijön velem Amerikába, és azt mondta, hogy addig dolgozik velem, amíg csak bokszolok" – nyilatkozott Erdei a megoldódni látszó edzőkérdésről.

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik