Ökölvívás: lesújtott a Filippínó Villanás, címet védett Montiel

Vágólapra másolva!
2010.02.14. 11:57
Nagyon könnyed győzelemmel javította tovább mérlegét Nonito Donaire. A Filippínó Villanás becenevű bokszoló a 3. menetben ütötte ki a késői beugró Manuel Vargast. A WBA ideiglenes nagylégsúlyú világbajnok Donaire már a meccs elején keményen megcsapkodta ellenfelét, aki nem sokáig bírta a nagyon technikás, villámgyors és bivalyerős bunyós támadásait, és gyorsan megadta magát.

Gyorsan megvédte címét a WBO harmatsúlyú világbajnoka, Fernando Montiel is. A mexikói klasszis egy menet alatt elsöpörte az előzetesen veszélyesnek tartott Ciso Moralest. Montiel a meccset egy remek testre mért balhoroggal zárta le.

Az egykori légsúlyú világbajnok Eric Morel lett a WBO interim harmatsúlyú világbajnoka, miután megosztott pontozással győzte le Gerry Penalosát. A szoros, nehezen pontozható összecsapást Morel pontosabb ütései döntötték el, így ő készülhet a nyáron esedékes Montiel elleni találkozóra. A meccset a helyszínen megtekintő Manny Pacquiao szerint azonban csalás történt, és Penalosát kellett volna kihozni győztesnek.

www.profiboksz.hu 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik