Ökölvívás: ilyen helyen sem edzett még profi bokszoló

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.24. 16:59
Nem akárhol, hanem a legaktívabb városnak kikiáltott Dubaiban, ott is az egyik legikonikusabb épület legtetején, a Burdzs al-Arab helikopter-leszállóhelyén edz a brit ökölvívó, Anthony Joshua. Az ok pedig, hogy felhívja a figyelmet egy kezdeményezésre, az úgynevezett Dubai Fitness Challenge programra.

Dubai novembert a sportolásnak dedikálta, erre a hónapra hirdette meg ugyanis ezt a programot, kihívást, amelynek lényege, hogy 30 napig minden dubai lakos napi 30 percet szenteljen a sportnak, mozgásnak.

ANTHONY JOSHUA RENDHAGYÓ EDZÉSE

Ráadásul minden adva van, hogy a kihívást teljesíteni lehessen: ingyenes edzéslehetőségek, menő fitneszhelyszínek és egész családnak szórakozást biztosító programok szerte a városban.

A kezdeményezés Hamdan bin Mohammed bin Rasid al-Maktum sejktől, Dubai koronahercegétől származik: a lakosság motiválásával érné el, hogy Dubai váljon a világ legaktívabb városává.

AGASSI ÉS FEDERER IS ÜTÖGETETT ITT

A sejk elmondta: „Dubai célja, hogy példát mutasson a világnak, és ösztönözze a lakosságot a testmozgásra, sportolásra. Terjeszteni szeretnénk a fitneszkultúrát, a mozgás örömét, mivel szilárdan hisszük, hogy a testmozgás és a sport jelentősen javítják életünk minőségét.”












Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik