Ökölvívás: Fury újabb határidőt adott Joshuának; mégis összejöhet a meccs?

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2022.09.29. 17:25
null
Tyson Fury még egy esélyt adott Joshuának (Fotó: AFP)
Az utóbbi napokban az ökölvívás világa a Tyson Fury és Anthony Joshua összecsapás törlése miatt volt hangos, ugyanis utóbbi mégsem írta alá a december 3-ra tervezett mérkőzésre vonatkozó szerződést. Fury most a közösségi médiában újabb lehetőséget adott riválisának arra, hogy szignózza a kontraktust, csütörtöki határidővel – még mindig van némi esély arra, hogy láthassuk a „Britannia csatájaként” beharangozott összecsapást.

 

Ahogy arról beszámoltunk, a WBA, IBF, WBO és IBO volt világbajnoka, Anthony Joshua a megadott hétfői határidőig nem írta alá a december 3-ra kitűzött találkozóra vonatkozó szerződést. Ekkor még minden jel arra utalt, hogy ezért elmarad a mérkőzés.

Ma délben viszont újabb fordulat következett a történetben, hiszen Tyson Fury a hivatalos Twitter-oldalán olyan videót tett közzé, amelyben közölte, hogy menedzsere, Frank Waller tanácsát megfogadva meghosszabbítja a szerződés aláírására kitűzött határidőt. „Annak ellenére is folytatjuk a tárgyalást a csapatoddal, hogy tudom, sosem vállalod el ezt a harcot” – kezdte Fury.

„Már minden tiszta és korrekt, most nálad van a labda. Ha férfi vagy és van benned bármennyi méltóság, tisztelet, akkor még ma aláírod ezt a szerződést. Adjuk meg a brit nézőknek, amire vágynak! Nem futhatsz el, meg kell küzdened velem” – üzente a világbajnok Joshuának.


Anthony Joshua menedzsere, Eddie Hearn így kommentálta a Sky Sportsnak Fury nyilatkozatát: „Nem igazán értem, hogy miért tűz ki irreális határidőket, amikor más nehézsúlyúaknak is ajánlatot tesz a kiválasztott időpontra – utalt arra, hogy Fury néhány nappal ezelőtt bejelentette, az aláírás elmaradása miatt inkább Mahmoud Charr ellen bokszol december 3-án. – Azt javaslom, hogy hagyjuk az embereinket továbbra is dolgozni azon az összecsapáson, amelybe mindenki oly sok munkát fektetett.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik