Ökölvívás: augusztusban visszatér a ringbe Pacquiao

Vágólapra másolva!
2021.05.22. 18:11
null
Errol Spence Jr. ellen lép ringbe ismét Manny Pacquiao
Hivatalos Twitter-oldalán jelentette be Manny Pacquiao, hogy augusztus 21-én Las Vegasban visszatér a ringbe a WBC és az IBF veretlen váltósúlyú világbajnoka, Errol Spence Jr. ellen. A Fülöp-szigeteki bokszoló kétéves kihagyás után lép ismét szorítóba.

 

A 42 esztendős ökölvívó legutóbb 2019 júliusában bokszolt Keith Thurman ellen a WBA nagyváltósúlyú címmérkőzésén, amelyet meg is nyert megosztott pontozással. A filippínó amerikai riválisa jelenleg a WBC és az IBF szervezet veretlen váltósúlyú világbajnoka, miután 2020 decemberében pontozással legyőzte Danny Garciát, 27. győzelmét megszerezve. Az elit bajnokok közül továbbá Mikey Garciát, Shawn Portert és Kell Brookot is megverte már.

Manny Pacquiao legutóbb 2017-ben szenvedett vereséget megosztott pontozással Jeff Horn ellen.

A hét másik legnagyobb, bokszvilágot érintő híre, hogy egy friss bírósági döntés értelmében Tyson Fury harmadszor is kénytelen lesz kiállni Deontay Wilder ellen.A WBC-nél világbajnok Fury – ahogy azt korábban már megírtuk – augusztusban címeket egyesített volna a WBA-, WBO- és IBF-címvédő Anthony Joshua ellen, ehelyett azonbanjúlius 24-én Las Vegasban Wilder ellen léphet szorítóba.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik