Ökölvívás: a youtuber legyőzte a korábbi UFC-bajnokot

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.30. 10:45
null
Jake Paul a negyedik győzelmét aratta (Fotó: Getty Images)
A legnagyobb videómegosztó platformon – a YouTube-on – a leginkább bortányairól, nagyképűségéről elhíresült Jake Paul megosztott pontozással legyőzte a korábbi UFC középsúlyú bajnokot, Tyron Woodleyt.

 

A két híres youtubert, Jake Pault és testvérét, Logan Pault (aki legutóbb Floyd Mayweather Jr. ellen lépett szorítóba) mindenki kinevette, amikor profi ökölvívónak álltak, s a nagyérdemű azóta is arra vár, hogy valaki jól elverje őket, ám mindhiába: Jake Paul a negyedik győzelmét ünnepelte Tyron Woodley ellen, aki korábban középsúlyú UFC-bajnok volt, sőt ezt a címet négyszer meg is védte.

A 24 éves Paul megosztott pontozással (Jake: 77–75, 78–74; Woodley: 77–75), tizenhatezer ember előtt győzte le az eddigi legnagyobb kihívóját – korábban TKO-val felülmúlta a youtuberként és bokszolóként elhíresült AnEsonGibet és a ketrecharcos Ben Askrent, továbbá kiütötte a korábbi NBA-játékost, Nate Robinsont –, a 39 éves Woodleyt, vasárnap, a clevelandi Rocket Mortgage FieldHouse-ban.

„Nehezebb volt, mint amire számítottam – mondta a mérkőzést követően Jake Paul, aki a Yahoo információi szerint több mint tízmillió dollárt kereshetett a harccal. – Elég furán éreztem magam, miután elhagytam az öltözőmet. Mindenesetre Woodley nagyon nehéz ellenfél volt."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik