Boksz: Személyesen kéne ledumáljuk – Tyson összecsapna Holyfielddel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.12.01. 13:01
null
Mike Tyson múlt héten, 15 év után Roy Jones Jr. ellen tért vissza a ringbe (Fotó: Getty Images)
A múlt hétvégén a Roy Jones Jr. elleni bemutató meccs keretében visszatérő Mike Tyson mellett a bunyós korábbi ellenfele, Evander Holyfield is edzésben van, Tyson pedig kész lenne újra összecsapni vele.

 

Holyfield még Tysonnál is idősebb, egész pontosan 58 éves, de ez nem akadályozza meg abban, hogy újra kesztyűt húzzon, akár egykori riválisával szemben is. A két ökölvívó 1996-ban találkozott először, ekkor Holyfield nyert idő előtt, a második meccsükre 1997-ben került sor, az ezen történteket pedig vélhetően senkinek sem kell bemutatni.

Tyson elmondása szerint szintén nyitott egy harmadik összecsapásra, természetesen a hétvégén látott, bemutató mérkőzéshez hasonló keretek között, de úgy látja, ha a csapataikra van bízva, akkor nem fog semmi megmozdulni:

„Nekem kellene személyesen ledumálni ezt Evanderrel, mert úgy tűnik, ha az embereink kezdenek el egymással egyeztetni, abból leginkább semmi nem lesz. Szóval, egyelőre nem tudom, mi lesz, az biztos, hogy ha látták a hétvégi meccsemet, akkor talán Evander embereiben is megmozdult valami és összehozzuk a mérkőzést. Akármi is lehet még ebből, de az biztos, hogy aki Evander ügyeit intézi, az valamit nagyon nem csinál jól” – mondta Tyson, aki nagyon örül, hogy hétvégén újra bokszolhatott.

„Én ide tartozom. Még akkor sem fordult meg a fejemben, hogy mi a francot keresek itt, mikor az első kesztyűzésemen megroppant a bordám, illetve amikor az egyik srác szétütötte az állkapcsomat. Boldogságot érzek és újra meg fogom csinálni. A határ a csillagos ég. És sok más legenda is tervezi, hogy leporolja a kesztyűit és beszáll ebbe az egészbe.”

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik