Boksz: kiütötte a kosarast, majd kihívta McGregort a youtuber

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.11.29. 10:53
null
McGregort (bal oldalon) kihívta az amerikai influenszer
Mint arról korábban beszámoltunk, a youtuber Jake Paul és a korábbi NBA-kosaras Nate Robinson „bohóckodása” vezette fel a Mike Tyson–Roy Jones gálamérkőzést Los Angelesben, amelyet előbbi nyert KO-val. A győzelem után, úgy tűnik, megjött az önbizalma a celebnek, ugyanis kihívta a Conor McGregort.

Nevetségesre és szánalmasra sikerült az ökölvívó múlttal nem rendelkező Jake Paul és Nate Robinson mérkőzése, ami Mike Tyson és Roy Jones Jr gálamérkőzését vezette fel.

A bokszban teljesen képzetlen kosaras fejetlenül rohant előre, és beleszaladt Jake Paul jobbegyenesébe, amitől magatehetetlenül zuhant arccal előre, és vége is lett a mérkőzésnek a 2. menetben.

A meccs után Jake Paulnak, az ismert youtubernek olyannyira megjött az önbizalma, hogy kihívta a világ leghíresebb MMA-harcosát, Conor McGregort, sőt Dillon Danist is.

„Hosszú azoknak a listája, akiket ki szeretnék hívni: Conor McGregort, Dillon Danist is ki fogom ütni” – mondta a meccs után, majd kicsit promótálta a hamarosan megjelenő videóklipjét és dokumentumfilmjét.

JAKE PAUL KO-JA

Card

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik