-->
Vizes vb: jótékony célra ajánlotta felszerelését a román sztár

Egy jótékonysági akció keretén belül David Popovici felajánlotta azt a sapkát és úszószemüveget, amiben két aranyérmet nyert júniusban a Duna Arénában rendezett vizes világbajnokságon.

Férfi vízilabda: mivel jár a világbajnoki hetedik hely?

Három hete tologatják a Magyar Vízilabda-szövetség elnökségi ülését, de végre találkozik a testület, és nagy horderejű döntést hozhat.

Vizes vb 2024: bejelentették a pontos időpontot

A vizes sportágak nemzetközi szövetsége (FINA) kedden bejelentette a dohai világbajnokság pontos időpontját, az eseményre 2024. február 2. és 18. között kerül sor Katar fővárosában – írja az MTI.

Női vízilabda: „Meglett az arany!” – eljegyezték Gurisatti Grétát

A magyar női vízilabda-válogatott kulcsembereként ezüstérmes lett Gurisatti Gréta a nemrég véget ért hazai rendezésű világbajnokságon, olvasóink a torna legjobb magyar játékosának választották, azóta pedig a kezét is megkérték.

Vizes vb: a FINA vizsgálatot indított Harvey budapesti bántalmazása miatt

A vizes sportágak nemzetközi szövetsége (FINA) csütörtökön vizsgálatot indított, mert mint arról beszámoltunk, Mary-Sophie Harvey kanadai úszó azt állítja, a budapesti világbajnokság során egy éjszaka bedrogozták, másnap pedig agyrázkódással és zúzódásokkal ébredt.

Vizes vb: bedrogozhatták Budapesten a kanadai úszónőt

Az Index szúrta ki, hogy a Swimswam.com szakportál beszámolója szerint a kanadai úszócsapat egyik tagját, Mary-Sophie Harveyt – saját bevallása szerint – az utolsó Budapesten töltött éjszakáján bedrogozhatták, amikor a vizes világbajnokság végeztével belevetették magukat a pesti éjszakába, hogy megünnepeljék a szereplésüket. A kanadai szövetség a Swimswam érdeklődésére közölte: vizsgálódik az ügyben.

Vizes vb: a FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönőlevelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA-világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Vizes vb: Ez a két hét maga volt a csoda – Bíró Attila

A női válogatottat világbajnoki ezüstéremig vezető szövetségi kapitány, Bíró Attila két hétig nem akar vízilabdával foglalkozni, utána viszont újra beleveti magát a munkába, hiszen kezdődik az Európa-bajnoki felkészülés.

Vizes vb: olvasóink szerint Gurisatti Gréta volt a torna legjobb magyar játékosa

Női vízilabda-válogatottunk játékosai közül Gurisatti Gréta (8.57) kapta a legjobb átlagosztályzatot olvasóinktól, férficsapatunkból pedig Manhercz Krisztián (4.73) – az osztályzatuk híven érzékelteti, hogy a hölgyek ezüstéremmel zárták a budapesti vizes világbajnokságot, az urak pedig a csalódást keltő hetedik helyen végeztek. Olvasóink 1-től 10-ig terjedő skálán értékelhettek, a női válogatott játékosai közül mindenki 7-es átlag felett zárt, a férfiak pedig mindannyian 5-ös alatt. Íme, a számok!

Vizes vb: Néha kénytelen vagyok nevelni magamat – Milák Kristóf

Két aranyéremmel, és a kétszáz pillangó világcsúcsával zárta a hazai úszó-vb-t, és ezúttal lehetőséget adott a hosszabb beszélgetésre is az úszósport egyik klasszisa.

Vizes vb: emberi mulasztás miatt nem indult el az óra a női pólódöntőben

Több mint öt percen át állt a játék a budapesti vizes-világbajnokság női vízilabdatornájának szombati döntőjében, amelyet az Egyesült Államok 9–7-re nyert meg ellenünk. A negyedik negyed felénél Szilágyi Dorottya hozta fel két gólra a mieinket, ám a támadóidőt jelző óra csak néhány másodperccel Magyari Alda védése után indult el, a játékvezetők végül a videobíró segítségével adták meg a találatot. A történtekről az időmérő berendezéseket üzemeltető Swiss Timing marketingmenedzsere, Szakadáti László beszélt a Nemzeti Sportnak.

Vizes vb: Eddig apám vagy anyám hívott általában, hogy hozzak valamit a boltból – Gálicz

Hétfő délelőtt a hazai vizes világbajnokságot lezáró sajtótájékoztatót tartottak a Duna Arénában, ahol ott volt az óriási meglepetésre 25 km-en bronzérmet szerző nyílt vízi úszó, Gálicz Péter is. A sportember kifinomult humorérzékről tett tanúbizonyságot (Gurisatti Gréta arcát érdemes figyelni a sajtótájékoztatós jelenetek közben), és az NSO Tv-nek elmondta, hogyan bírja a hirtelen jött médiaérdeklődést.

Videó: elképesztően brutális edzés is kellett a pólóslányok vb-ezüstjéhez

Hétfő délelőtt a hazai vizes világbajnokságot lezáró sajtótájékoztatót tartottak a Duna Arénában, ezen az ezüstérmes vízilabda-válogatottat többek közt Gurisatti Gréta képviselte. Amikor arról kérdezték, miért ilyen jó a csapategység, mesélt egy elképesztően brutális edzésről, amelynek már a meghallgatásától is elfáradtunk. Nézze meg az NSO Tv videójában!

Vizes vb: értékelje női és férfi pólósaink teljesítményét!

Mint ismert, a női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a Budapesten rendezett vizes világbajnokságon. A férfiak viszont a várakozások alatt szerepeltek, a hetedik helyen zárták a tornát. De milyen egyéni teljesítményeket láthattunk a mieinktől? Most erre a kérdésre adhatnak választ! Pólósaink vb-n nyújtott játékát az 1-től (leggyengébb) 10-ig (legjobb) terjedő skálán ítélhetik meg.

Vizes vb: Ha a miniszterelnök úr 10 percet várt Milákra, akkor a 23 is normális – Wladár

Hétfőn délelőtt a hazai vizes világbajnokságot lezáró sajtótájékoztatót tartottak a Duna Arénában többek közt a Magyar Úszószövetség, egyszersmind a szervezőbizottság elnöke, Wladár Sándor és az úszó vb-n 100 és 200 pillangón is aranyérmes úszó, Milák Kristóf részvételével. Utóbbi egyébként késett az eseményről, amire az elnök tréfásan reagált. Nézze meg Wladár beszédét az NSO Tv videjóban!

Vizes vb: Valóban történelmet írtunk – Schmidt Ádám

Hétfőn délelőtt a hazai vizes világbajnokságot lezáró sajtótájékoztatót tartottak a Duna Arénában – a sportélet vezetőivel, és a budapesti érmes sportolókkal.

Vizes vb: 50 gyorson még kezdő vagyok – Szabó Szebasztián

Ötven pillangón várhattuk tőle a legjobb eredményt a hazai vb-n, ám azt a hatodik helyet felülmúlta egy negyedik helyezéssel: a győriek úszója ötven gyorson ejtett ámulatba mindenkit.


Kézilabda Eb: Tudta-e?