F1: májusban Portugáliába látogat a mezőny – sajtóhír

A legfrissebb sajtóinformációk szerint a Formula–1 napokon belül bejelentheti, hogy a 2021-re kihirdetett versenynaptárban üresen maradó helyet Portugália foglalhatja el.

F1: újra változik a versenyek kezdési időpontja – hivatalos

A Formula–1 vezetősége megerősítette a 2021-es versenyek kezdési időpontját. A futamok az előző évekhez képest tíz perccel korábban rajtolnak el.

Formula E: Rijád után Rómába látogat a mezőny – frissítették a versenynaptárt

Kiderült, hogy a rijádi idénynyitó után Rómában folytatódik a Formula E 2021-es idénye. Ezen kívül további négy helyszínről és öt versenyről tett bejelentést a sorozat vezetősége, ráadásul azt is elárulták, hogy idén először már nemcsak utcai pályákon csap össze a mezőny.

MotoGP: katari duplázással indul a 2021-es idény

Megérkezett az első hivatalos naptármódosítás a 2021-es MotoGP-szezon kapcsán. Az Argentin és az Amerikai Nagydíjat elhalasztották. Előbbit egy második katari hétvégével helyettesítik, míg a CoTA helyére Portimao ugrott be a tartalékpályák közül. De ezzel még nem teljes a változtatások sora.

F1: Bahreinben indul az idény, Imola visszatér – hivatalos

A Formula–1 vezetősége bejelentette, hogy az eredeti tervekkel ellentétben nem Ausztráliában, hanem Bahreinben veszi kezdetét a 2021-es idény, továbbá megerősítette, hogy Imola az idén is vendégül látja a mezőnyt. 

Sportnaptár 2021: vizes és foci Eb Budapesten, olimpia Tokióban

Ismerkedjenek meg a Nemzeti Sport hagyományos éves sportnaptárának segítségével a 2021-es évre tervezett kiemelkedő hazai és nemzetközi sporteseményekkel.

F1: huszonhárom futamos a végleges naptár, Magyar Nagydíj augusztus 1-jén

A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) Motorsport-világtanácsa elfogadta a Formula–1-es világbajnokság jövő évi versenynaptárát, melyben rekordot jelentő 23 futam szerepel, közte augusztus 1-jén a Magyar Nagydíj.

F1: elkészült az előzetes versenynaptár, 23 futam lehet – hivatalos

A Formula–1 vezetősége hivatalosan megerősítette a 2021-es versenynaptár tervezetét: a 36. Magyar Nagydíjat augusztus 1-jén rendezhetik meg a Hungaroringen.

MotoGP: kiadták az előzetes 2021-es versenynaptárat

Ahogy arról Carmelo Ezpeleta többször is beszélt az elmúlt hetekben, a Dorna egyelőre úgy készül a 2021-es szezonra, mintha nem létezne koronavírus. Ha mégsem tud eljutni valamelyik helyszínre a mezőny, akkor tartalékpályák ugranak be, többek között Oroszország az Igora Drive Circuit...

F1: a visszatérő Török Nagydíjjal teljes az idei versenynaptár

Teljessé vált az idei Formula–1-es versenynaptár: egy újabb visszatérő és egy újabb duplázó helyszínt követően az eredetinél két héttel később, december közepén zárul az idény.

F1: elkészült az idei naptár, 17 futam lehet – sajtóhír

A Racefans.net úgy értesült, hogy kilenc év után visszatér a Török Nagydíj a Formula–1-es versenynaptárba: az Istanbul Park az év 14. versenyének adna otthont, majd két bahreini futam jönne két külön vonalvezetésen, míg a világbajnokság a 17. futamával Abu-Dzabiban érne véget december 13-án.

F1: Németország bejelentkezett, Hollandia ingyen rendezne nagydíjat

Az már biztos, hogy a Formula–1 irányítói úgy tervezik, még a nyáron kezdetét veszi a 2020-as idény. A koronavírus-járvány miatt továbbra is rengeteg a kérdőjel az új versenynaptárral kapcsolatban: Olaszország és Belgium tagadja, hogy nem rendez versenyt, Németország bejelentkezett, a Holland Nagydíj szervezői ingyen, míg az oroszok közönség előtt bonyolítanák le az eseményt.

F1: hivatalos a jövő évi versenynaptár, augusztus 2-án lesz a Magyar Nagydíj

Az FIA motorsport-világtanácsa Párizsban jóváhagyta az októberben már kihirdetett, minden eddiginél hosszabb, 22 futamos jövő évi versenynaptárt, amelyben a Magyar Nagydíj augusztus 2-án kapott helyet.

F1: véglegesítették a 2020-as versenynaptárat

A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) véglegesítette a Formula–1 2020-as idényének versenynaptárát – a rekordmennyiségű futam előtt az eddiginél rövidebb felkészülési időt kapott a mezőny.

Rali: Japán, Kenya és Új-Zéland is vb-futamnak ad otthont

Három új helyszín, Japán, Kenya és Új-Zéland csatlakozik a rali-világbajnokság (WRC) versenynaptárához a jövő évi szezonban – jelentették be pénteken.

F1: 22 futamot rendeznek jövőre – íme, a 2020-as versenynaptár

Csütörtök reggel, a belgiumi versenyhétvége kezdete előtt adták ki a jövő évi versenynaptárt, amely 22 futamot tartalmaz. Eszerint a 2020-as lesz a Formula–1 történelmének leghosszabb idénye.  

NB I: 84 év után lesz ismét januárban forduló – kulcsdátumok!

A Magyar Labdarúgó-szövetség honlapján már elérhető a 2019–2020-as versenynaptár, amelyben több érdekességet is találtunk. Ezeket, illetve a kulcsdátumokat gyűjtöttük csokorba.

MOTOGP, MOTO2, MOTO3: 2019-ES VERSENYNAPTÁR, EREDMÉNYEK

A gyorsaságimotoros-világbajnokság 2019-es kiírása az előző évihez hasonlóan 19 futamból állt. Az első versenyt március 10-én rendezik Katarban villanyfény mellett, míg a szezonzáróra november 17-én került sor Valenciában. Az alábbi táblázatban áttekinthetik a sorozat eredményeit!

F1: hivatalos, 2019-ben augusztus 4-én lesz a Magyar Nagydíj

A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) motorsport-világtanácsa jóváhagyta a Formula–1-es autós gyorsasági világbajnokság jövő évi versenynaptárát, amely 21 futamból áll, s a Magyar Nagydíj augusztus 4-i dátummal szerepel benne.

F1: rábólintott az FIA a 2019-es versenynaptárra

Másfél hónappal a tervezet kiadása után biztossá vált a 2019-es Formula–1-es versenynaptár. A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) nem módosított utólag a korábban bemutatott tervezeten.