Vb 2022: a FIFA kijelölte a játékvezetőket, Kovács István is a névsorban

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kijelölte az idei katari világbajnokság játékvezetői keretét. A 36 fős névsorban a Nagykárolyban született magyar játékvezető, Kovács István is helyet kapott – írja a FIFA honlapja.

Vb 2022: tapasztalt szélsővel erősítenek az új-zélandiak a pótselejtezőre

Marco Rojas személyében tapasztalt szélsővel erősödik az új-zélandi labdarúgó-válogatott, amely június 14-én Costa Ricával csap össze a katari világbajnokságon való szereplésért.

Exkluzív interjú: Isaelnek már van jegye a brazilok vb-meccsére

A Ferencváros korábbi támadója, Isael tapasztalatból tudja, a november 21-én kezdődő és december 18-án záruló katari világbajnokságon nem lesz gond a nyitott stadionok hűtésével.

Vb 2022: bukhatja a vb-részvételt Ecuador; hamis papírokkal játszattak egy kolumbiait?

Botrány készül Dél-Amerikában, amely nyomán Ecuador akár el is bukhatja a selejtezőben szerzett negyedik helyét, így a világbajnoki kvalifikációt – számolt be a The New York Times. A chilei szövetség azzal fordult a FIFA-hoz, hogy vegyék el Ecuador azon pontjait, amelyeket úgy szerzett, hogy Byron Castillo is pályára lépett.

Vb 2022: le kell játszani a tét nélküli brazil–argentin selejtezőt

Le kell játszani a brazil és az argentin labdarúgó-válogatott egymás elleni világbajnoki selejtezőjét, amely 2021. szeptember 5-én, pár perccel a kezdés után félbeszakadt.

Vb 2022: a chileiek szerint jogosulatlanul szerepelt egy ecuadori

A Chilei Labdarúgó-szövetség (FFC) a nemzetközi szövetséghez (FIFA) fordult, mert álláspontja szerint jogosulatlanul szerepelt egy játékos az ecuadori válogatottban a november 21-én kezdődő katari világbajnokság selejtezősorozatában.

Vb 2022: ezeken a napokon játsszák a pótselejtezőket

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) közzétette az interkontinentális világbajnoki pótselejtezők napjait: a mérkőzéseket június 13–14-én a dohai Ahmad Bin Ali Stadionban rendezik.

Vb 2022: ázsiaiak ellen hangolnak júniusban a brazilok

A világbajnoki felkészülés jegyében a szintén katari résztvevő dél-koreaiakkal és japánokkal játszik barátságos mérkőzést júniusban a brazil labdarúgó-válogatott.

Vb 2022: Otto Addo marad a ghánai kispadon

 A korábban ideiglenesen megbízott Otto Addo irányítja a ghánai labdarúgó-válogatottat a katari világbajnokságon – írja az MTI.

Vb 2022: Szenegált és Nigériát is megbüntette a FIFA

A márciusi világbajnoki selejtezőkön történtek miatt Szenegált és Nigériát is pénzbírsággal, valamint zárt kapus büntetéssel sújtotta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) – írja az MTI.

Vb 2022: a második szakaszban 23.5 millió jegyigénylés érkezett

A november 21-től december 18-ig tartó katari labdarúgó-világbajnokság jegyértékesítésének második szakaszában 23.5 millió igénylés érkezett – írja az MTI.

Vb 2022: gól nélküli döntetlennel nyitotta a felkészülést Mexikó

A katari világbajnokságra készülő mexikói labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszott szerdán Guatemalával. A meccset Orlandóban rendezték. A mexikóiak a november 21-én kezdődő vb-n a C-csoportban Argentínával, Szaúd-Arábiával és Lengyelországgal csapnak össze.

Vb 2022: hat felkészülési meccset játszanak az amerikaiak

Az amerikai labdarúgó-válogatott a szintén világbajnoki résztvevő marokkói együttessel játszik felkészülési mérkőzést június elején.

Vb 2022: június 14-én rendezik az Új-Zéland–Costa Rica pótselejtezőt

Június 14-én, Dohában rendezik az Új-Zéland–Costa Rica interkontinentális pótselejtezőt a katari világbajnoki részvételért – írja az MTI.

Vb 2022: június 1-jén rendezik a skót–ukrán meccset

Június 1-jén kerül sor a Skócia–Ukrajna labdarúgó-világbajnoki pótselejtezőre, amelyet az ukrajnai háború miatt halasztottak el márciusban – írja az MTI.

UEFA: egy korszak lezárult – a 2024-es Eb-matricákat már nem a Panini gyártja

Lezárult egy korszak: a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos matricáit és kártyáit már nem az olasz Panini, hanem az amerikai Topps fogja gyártani – számolt be róla az Athletic.

Vb 2022: 100 perces meccsek? A FIFA reagált!

Hivatalos közleményt adott ki a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA), miután a nemzetközi sportsajtón végigfutott a hír, hogy változhat a 2022-es világbajnokságon a mérkőzések játékideje.

Vb 2022: lehet, nem 90 percesek lesznek a meccsek – sajtóhír

Meglehetősen érdekes hírrel állt elő több olasz lap is: a hírek szerint a FIFA azt tervezi, hogy megnyújtja a 2022-es világbajnokságon a mérkőzések játékidejét.

Vb 2022: jegyértékesítés – elindult a második szakasz

Elindult kedden a november 21-én kezdődő katari labdarúgó-világbajnokságra szóló jegyek értékesítésének második szakasza – írja a Magyar Távirati Iroda.

Törökország: lemondott a futballszövetség elnöke

Lemondott hétfőn a török labdarúgó-szövetség elnöki posztjáról Nihat Özdemir – közölte a Magyar Távirati Iroda.


Kézilabda Eb: Tudta-e?