Férfi vízi MK: Vogel Soma majdnem letörölte a mosolyt Vámos Márton arcáról

Ötméteresekkel dőlt el a férfi vízilabda Magyar Kupa döntője,amely után a múlt évhez hasonlóan a Fradi emelhette magasba a kupát. A három másodperccel a rendes játékidő letelte előtt még vezető Szolnok játékosai érthetően csalódottan vették át az ezüstérmet, a zöld-fehér játékosok arcáról azonban le sem lehetett törölni a mosolyt. Bár a két ötöst is hárító Vogel Somának a döntőben kiemelkedően játszó Vámos Mártonéról majdnem sikerült az éremceremónia kezdetén. 

Vízilabda: Benedek Tibor-emlékvideó a kupadöntőn

A férfi vízilabda Magyar Kupa döntője előtt emlékvideóval tisztelegtek a szervezők Benedek Tibor előtt.

Vízi MK: Óriási dolog, hogy Nagy Viktor dicsér engem! – Bányai Márk

A Szolnok magabiztosan győzte le 11–5-re a BVSC-t a férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében. A Tisza-partiak fiatal kapusa, Bányai Márk csak a harmadik negyed közepén kapta az első gólt, így nem csoda, ha a BVSC kapusa, Györke Zsolt is kiemelte a teljesítményét. És természetesen csapattársa, Nagy Viktor is megdicsérte. 

Vízilabda MK: a Vasas, az FTC, az OSC és a Szolnok is csoportgyőztes

Szivós Márton az Eger ellen szerezte meg első győzelmét a Honvéddal; a négy csoportot magabiztosan nyerték az esélyesek a férfi vízilabda Magyar Kupában.

Vízilabda MK: megvan az elődöntő mezőnye a férfiaknál és a nőknél is

A hétvégén kialakult a férfi és a női vízilabda Magyar Kupa elődöntőinek mezőnye. A férfiaknál a Szolnokot búcsúztató OSC, a hölgyeknél a Szentest legyőző BVSC került a legjobb négy közé.

Vízilabda MK: papírforma-eredmények és -továbbjutók

Kialakult a Magyar Kupa negyeddöntőjének mezőnye, a férfiaknál a csoportok első két helyezettje jutott tovább, a nőknél pedig az A-csoport első három és a B-csoport első két helyezettje lépett a nyolc közé.

Vízilabda: meglehetősen zsúfolt nap a Magyar Kupában

Zsúfolt nap az irodában – szól az amerikai mondás magyar változata, amely tökéletesen illett minden, a Magyar Kupában érdekelve lévő férfi vízilabdacsapatra. A selejtezőben ugyanis csoportonként négy, sőt a C jelűben öt együttes szerepel, így szombaton mindegyikük kétszer szállt vízbe. A csoportok első két helyezettje jut a negyeddöntőbe.

Férfi vízi MK: hibátlan a Szeged, az Eger, a BVSC és a Vasas is

A férfi vízilabda Magyar Kupa csoportkörében a Szeged, az Eger, a BVSC és a Vasas is megnyerte mindkét mai mérkőzését. Összeállításunkban megtekintheti a mai párharcok eredményeit.

Férfi vízilabda MK: négyes döntő szolnoki uszodaavatóval

A férfi vízilabda Magyar Kupa négyes döntőjét a szövetség (MVLSZ) szerdai bejelentése szerint Szolnokon, a hivatalosan az esemény alkalmával avatandó új uszodában rendezik meg.

Vízi MK: Eger-Szeged rangadó a négy közé jutásért - program

Két hete a Magyar Kupa selejtezői jelentették a honi vízilabdaidény indulását, egy hete megkezdődtek a férfi ob I küzdelmei, e hét végén pedig megint a kupamérkőzések adnak feladatot az élvonal legjobbjainak.

Vízilabda: Vasas-Szolnok, Szeged-FTC párharc az MK-ban

A Magyar Vízilabda-szövetségben hétfőn elkészítették az idei férfi Theodora Magyar Kupa menetrendjét – olvasható a magyar válogatott hivatalos honlapján, a vlv.hu-n.