Triatlon-vb: Lehmann Csongor kilencedik lett Cagliariban

Legjobb magyarként Lehmann Csongor a kilencedik helyen végzett szombaton a triatlonosok világbajnoki sorozatának Cagliariban rendezett versenyén.

Triatlon: a vk-győztes Lehmann Csongor bízik a hasonló folytatásban

Lehmann Csongor bizakodva várja a nemzetközi triatlonos idény folytatását azt követően, hogy vasárnap, Karlovy Varyban megnyerte a csehországi világkupa-futamot – írja az MTI.

Triatlon: vb-ezüstérmes lett Bragmayer Zsanett – videó

Bragmayer Zsanett nyerte meg az első alkalommal megrendezett triatlon Arena Games döntőjét szombaton Szingapúrban, és összesítésben világbajnoki ezüstérmesként zárta a három állomásból álló sorozatot.

Triatlon-vb: Bicsák Bence harmadik lett Abu-Dzabiban

Legjobb magyarként Bicsák Bence a harmadik helyen végzett a triatlonosok világbajnoki sorozatának pénteki versenyén, Abu-Dzabiban – közölte az MTI.

Triatlon: Abu-Dzabiban és Montrealban is lesz jövőre vb

A Nemzetközi Triatlonszövetség (WT) döntése értelmében jövőre Abu-Dzabiban és Montrealban is rendeznek világbajnoki éremosztó versenyeket.

Triatlon: Faldum az olimpiai bajnok előtt végzett a középtávú vb-n

Faldum Gábor a 24. helyen zárt a triatlonosok középtávú világbajnokságán az egyesült államokbeli St. George-ban.

Triatlon: elmarad a sprint- és váltó-világbajnokság

A koronavírus-járvány miatt elmarad a triatlon sprint- és váltó-világbajnokság, amelyre október 15-17-én Bermudán került volna sor.

Triatlon: Bermudán lesz a sprint- és a vegyes váltó-vb is

A sportág nemzetközi szövetsége (ITU) korábban határozott arról, hogy megosztják a világbajnoki sorozatot lezáró hagyományos nagy döntő (Grand Final) programját. Kedden aztán honlapján közölte, hogy a bermudai Hamilton ad otthont 2021-ben a vegyes váltó vb-nek és a sportág történetében először a sprint távú vb-nek.

Triatlon-vb: nem teljesen elégedett a szakmai igazgató

Lipták Tamás, a Magyar Triatlonszövetség (MTSZ) szakmai igazgatója nem teljesen elégedett a magyar versenyzők világbajnoki szereplésével.

Triatlon-vb: francia címvédés a vegyes váltóknál, 12. a magyar csapat

A francia négyes diadalmaskodott a triatlonosok vegyes váltó világbajnokságán vasárnap Hamburgban, ahol a magyar csapat a 12. helyen zárt.

Triatlon: még az idén megrendezik a világbajnokságot

A Nemzetközi Triatlonszövetség (ITU) vezető testületének döntése értelmében 2020-ban év végén kerül sor a világbajnokságra a sportágban.

Triatlon-vb: Lehmann második az U23-asok mezőnyében

A triatlonos Lehmann Csongor ezüstérmes lett az U23-as korosztály világbajnokságán Lausanne-ban pénteken.

Triatlon-vb: a magyar vegyes váltó 10. lett a nyitányon Abu-Dzabiban

A magyar vegyes váltó a 10. helyen végzett a triatlonosok világbajnoki sorozatának szombati nyitó versenyén Abu-Dzabiban.

Triatlon-vb: svájci siker született a női mezőnyben

A svájci Daniela Ryf nyerte meg a női triatlonosok úgynevezett 70.3-Ironman világbajnokságát a dél-afrikai Port Elizabethben.

Triatlon-vb: Boronkay Péter nyerte a parasportolók egyik kategóriáját

Boronkay Péter személyében magyar versenyző is diadalmaskodott a parasportolók egyik kategóriájában a budapesti triatlon-világbajnokságon.

Triatlon-vb: elhárultak az akadályok a budapesti esemény elől

A korábbi problémákon felülemelkedve minden akadály elhárult a szerdától vasárnapig tartó triatlon világbajnoki sorozat budapesti döntőjének sikeres megrendezése elől – Lányi András, a hazai szövetség elnöke szerint.


Kézilabda Eb: Tudta-e?