Sportrádió: „Nem akarok itt leragadni...” – a talajon Eb-2. Mészáros Krisztofer

A Sportrádióban járt a müncheni multisport Európa-bajnokságon talajon ezüstérmes tornász, Mészáros Krisztofer és edzője, Szűcs Róbert, valamint a junior Eb-győztes Molnár Botond és Tomcsányi Benedek.  

Multisport Eb, torna: Mészáros Krisztofer Eb-ezüstérmes talajon

Mészáros Krisztofer a tornászok Európa-bajnokságán Münchenben a felnőttek szerenkénti döntőjében talajon ezüstérmet szerzett 14.600 ponttal. Ezzel élete első felnőtt Eb-érmét nyerte, és a magyar férfi tornasportban is ez az első Eb-2. hely talajon.

Multisport Eb, torna: hatodik a magyar férfi tornászcsapat

A magyar férfi tornászcsapat a hatodik helyen végzett a müncheni multisport Európa-bajnokság keretein belül zajló kontinensviadalon.

Multisport Eb, torna: döntős a férfi csapat, Mészáros hatodik

A magyar férfi tornászválogatott nyolcadik lett a csapatverseny csütörtöki selejtezőjében, amelyet a müncheni multisport Európa-bajnokság keretein belül rendeznek meg, így szerepelhet a szombati döntőben. Mészáros Krisztofer egyéni összetettben a hatodik helyen zárt, talajon pedig a második helyen került be a vasárnapi szerdöntőbe – írja az MTI.

Multisport Eb, torna: nem volt százszázalékos állapotban, mégis Eb-t nyert Kovács Zsófia

Saját bevallása szerint sosem volt még olyan nehéz versenye a már két olimpiát is megjárt Kovács Zsófiának, mint az Európa-bajnokság vasárnapi ugró döntője: előbb az olasz Asia D'Amato, majd a bolgár Valentina Georgieva rontott, s mindkét esést hosszas ápolás követte. A 22 éves dunaújvárosi tornász azonban végig magára koncentrált, s így karrierje harmadik Európa-bajnoki címének örülhetett a müncheni multisport Eb-n.

Multisport Eb, torna: nem akármilyen kép készült Kovács dobogójáról

Amint arról beszámoltunk, Kovács Zsófia nyerte meg a müncheni multisport Eb női tornászversenyének sérülésekkel tarkított ugródöntőjét. A fináléban az olasz Asia D'Amato a második helyen zárt, ám az érmet nem tudta átvenni, mert éppen ő volt az egyik, aki megsérült – második ugrásánál aláfordult a bokája. A dobogón így az olasz tornászcsapat egyik edzője vette át helyette a medáliát, és állt oda az ilyenkor szokásos fotózásra. Íme, a rendhagyó képek!

Multisport Eb, torna: hetedik lett a női csapatunk

Hetedik lett a magyar női tornászcsapat a Münchenben zajló multisport Európa-bajnokságon.

Multisport Eb, torna: a csapatdöntő-selejtező felénél Magyarország a harmadik

Megnyerte a csapatverseny második selejtezőcsoportját Magyarország válogatottja, amely egyben az egyéni összetett döntője és az egyéni szerenkénti döntők selejtezőjeként is szolgált a tornászok kontinensbajnokságán. Összesítésben harmadik helyen áll Németország és Hollandia mögött, de a nyolc legjobb eredményt elérő résztvevő csapatdöntője még egyáltalán nem garantált.

Torna Eb: Székely a 16., Bácskay a 17. helyen végzett

Hárman is visszaléptek a női tornászok egyéni összetett döntőjétől, így Bácskay Csenge mellett a selejtezők után tartalékként végző Székely Zója is pódiumra léphetett pénteken a bázeli kontinensviadalon.

Torna Eb: nincs újabb magyar olimpiai kvóta

A férfiak és a nők mezőnyében sem szereztek olimpiai kvótát a magyar tornászok a Bázelben zajló Európa-bajnokságon.

Torna Eb: ilyen ugrást még nem látott a világ – videó

A tornászok közül a világon először az orosz Nyikita Nagornij ugrott tripla hátraszaltót talajgyakorlat közben, a Bázelben zajló Európa-bajnokság selejtezőjében.

Torna Eb: Balázs Krisztián bejutott a szerenkénti döntőbe

Balázs Krisztián nyújtón bejutott a vasárnapi szerenkénti döntőbe a bázeli torna Európa-bajnokságon.

Torna: megvan az Eb-n induló férfiválogatott kerete

Balázs Krisztián, Bátori Szabolcs, Dobrovitz Ádám, Kállai Zoltán, Mészáros Krisztofer és Vecsernyés Dávid alkotja a magyar férfi tornászválogatott keretét az április 21–25-én sorra kerülő bázeli Európa-bajnokságon – jelentette az MTI.

Torna: Kovács Zsófia ugrásban és felemáskorláton is Európa-bajnok!

Kovács Zsófia ugrásban és felemáskorláton is aranyérmet nyert vasárnap a törökországi Mersinben zajló női torna Európa-bajnokságon. Utóbbi számban Székely Zója lett az ezüstérmes.

Torna: a női csapat is bronzérmes lett Mersinben

Bronzérmet szerzett a tornászok mersini Európa-bajnokságán a Bácskay Csenge, Böczögő Dorina, Kovács Zsófia, Makovits Mirtill, Székely Zója összeállítású női felnőttválogatott. Ez a magyar női tornasport első csapat Európa-bajnoki érme.

Torna Eb: döntőbe jutott a magyar csapat Mersinben

Bejutott a hatos csapatdöntőbe a női válogatott a mersini torna Európa-bajnokságon.

Torna Eb: Vecsernyés és Mészáros is ötödik lett

Vecsernyés Dávid nyújtón, Mészáros Krisztofer pedig korláton végzett az ötödik helyen a törökországi Mersinben rendezett férfi torna Európa-bajnokság vasárnapi záró napján.

Férfi torna Eb: Balázs Krisztián aranyérmes lett a juniorok versenyében

Balázs Krisztián nyújtón arany, Molnár Botond talajon bronzérmet nyert a juniorok versenyében a törökországi Mersinben zajló férfi torna Európa-bajnokság záró napján.

Torna: Európa-bajnoki bronzérmes a férficsapat

Szenzációs eredményt ért el a tornászok mersini Európa-bajnokságán a Bátori Szabolcs, Kiss Balázs, Mészáros Krisztofer, Tomcsányi Benedek, Vecsernyés Dávid alkotta felnőtt férfi válogatott, a csapatversenyben ugyanis a harmadik helyen végzett, megszerezve ezzel a magyar tornasport első csapat Európa-bajnoki érmét.

Torna Eb: férfiválogatottunk bejutott a döntőbe Mersinben

Harmadik helyen végzett a mersini torna Európa-bajnokság selejtezőiben a Bátori Szabolcs, Kiss Balázs, Mészáros Krisztofer, Tomcsányi Benedek, Vecsernyés Dávid összetételű férfiválogatott, így bejutott a szombati csapatdöntőbe.


Kézilabda Eb: Tudta-e?