Képek: így néz ki most az olimpiai bajnok tornászlány, aki grimaszával mémmé vált

A történet sokak számára ismert: a londoni olimpián csapatban arany-, ugrásban ezüstérmes amerikai tornászlány, McKayla Maroney, az utóbbi döntő utáni arckifejezésével híres lett, hiszen a dobogón bemutatott „not impressed” grimasza egy csapásra világhírűvé és a 2012-es játékok mémkirálynőjévé tették őt. A 27 éves extornász népszerűsége töretlen, az Instagramon például már 1.4 millió követővel büszkélkedhet.

Torna: Csollány Szilveszter családja és a MOB közös közleményt adott ki

Mint arról a Blikkre hivatkozva beszámoltunk, nem tudja fizetni házuk törlesztőrészletét, ezért a Magyar Tornaszövetséghez és Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordult a tavaly januárban, 51 éves korában elhunyt olimpiai bajnok tornász, Csollány Szilveszter özvegye, Judit. Az üggyel kapcsolatban most a Magyar Olimpiai Bizottság és Csollány Szilveszter családja közös közleményben reagált.

Torna: elárverezhetik Csollány Szilveszter családi házát – sajtóhír

Nem tudja fizetni házuk törlesztőrészletét, ezért a Magyar Tornaszövetséghez és Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordult a tavaly januárban, 51 éves korában elhunyt olimpiai bajnok tornász, Csollány Szilveszter özvegye, Judit – írja a Blikk.

Torna: Schmidt Ádám szerint van esély a világbajnokság megpályázására

Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár szerint van esély rá, hogy Magyarország megpályázza a torna-világbajnokság megrendezését.

Torna ob: Mészáros Krisztofer remekelt, négy szeren nyert

A férfiaknál Mészáros Krisztofer négy, míg a további két szeren Kiss Balázs diadalmaskodott vasárnap Budapesten a tornászok mesterfokú bajnokságának szerenkénti döntőiben, ahol a nőknél négy szeren négy különböző versenyző végzett elsőként.

Torna: Mészáros és Mayer győzött a mesterfokú bajnokságon

A szezon utolsó versenyén, a mesterfokú bajnokságon a férfiaknál a győriek, a nőknél a dunaújvárosiak taroltak.

Torna ob: a férfiaknál Mészáros nyerte a mesterfokú bajnokságot

A Győri AC versenyzője, Mészáros Krisztofer nyerte a tornászok férfi mesterfokú bajnokságának egyéni összetett versenyét, ezzel pedig a győztesnek járó dr. Sánta Lajos trófeát.

Torna: a férficsapat közös álma a párizsi kvóta

Balázs Krisztián és Mészáros Krisztofer elégedett a pénteki egyéni összetett fináléban nyújtott teljesítményével.

Torna-vb: címvédés felemáskorláton

A szombati öt szerenkénti döntő közül egyben történt címvédés a liverpooli torna-világbajnokságon: a 18 éves kínai Vej Hsziao-jüan tavalyi, kitakjúsúi győzelme után ezúttal is a legjobbnak bizonyult felemáskorláton – írja az MTI.

Torna-vb: Mészáros 14., Balázs 15. férfi egyéni összettben

Mészáros Krisztofer a 14., Balázs Krisztián a 15. helyen végzett a férfiak egyéni összetett versenyében a liverpooli torna-világbajnokságon.

Torna-vb: Mészáros Krisztofer is indulhat az esti döntőben

Előreléphet a tartalék szerepköréből: visszalépések miatt Mészáros Krisztofer is pódiumra léphet a péntek esti egyéni összetett döntőben a liverpooli torna-világbajnokságon.

Torna-vb: Kína nyerte a férfiak csapatversenyét

Kína válogatottja nyerte a férfi csapatversenyt a liverpooli olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon szerdán.

Torna: Balázs Krisztián döntőbe jutott egyéni összetettben a vb-n

Remek szereplés Liverpoolban: a magyar férficsapat a 12. helyen végzett a torna-világbajnokságon, Balázs Krisztián egyéni összetettben a döntőbe jutott.

Torna: A döntő ajándék számomra – Kovács Zsófia

Gerendán legutóbb éppen 30 éve volt magyar döntős egy világbajnokságon – akkor Ónodi Henrietta jutott be a legjobb nyolc közé, most vasárnap Liverpoolban pedig Kovács Zsófia vívta ki a finálés helyet.  

Torna: Kovács Zsófia gerendán döntős a liverpooli vb-n

Kovács Zsófia a hatodik helyen kvalifikálta magát gerendán a liverpooli világbajnokság szerenkénti fináléjába.

Torna-vb: Kovács Zsófia döntőbe juthat gerendán

Hat csoport már túl van a selejtezőn, ezek alapján pedig szerenkénti, egyéni összetett és csapatfinálés helyeken áll jelenleg a Bácskay Csenge, Székely Zója, Kovács Zsófia, Mayer Gréta, Makovits Mirtill, Szilágyi Nikolett összeállítású magyar válogatott a tornászok liverpooli világbajnokságán – írja az MTI.

Torna-vb: három-három magyar indul minden szeren

A férfiaknál Mészáros Krisztofer, Balázs Krisztián és Tomcsányi Benedek mind a hat, a nőknél Szilágyi Nikolett, Mayer Gréta és Bácskay Csenge mind a négy szeren versenyez majd a liverpooli olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon.

Torna: Kovács István kapitányként kamatoztatja a bajnokkal szerzett tapasztalatait

Berki Krisztiánnal megnyert mindent, amit csak lehetett, ám Kovács István nem dőlt hátra a sikerek után: a liverpooli világbajnokságnak a férficsapat szövetségi kapitányaként vág neki.

Kertész Alice 1956-ról: Meghallottam a szüleim hangját, és indultam haza

Két 1956-ban Melbourne-ben olimpiai bajnok tornász, a kéziszercsapat tagja, Korondi Margit és a szintén az Egyesült Államokba emigráló Bodó Andrea hagyott itt minket idén. Az ugyancsak aranyérmes csapattárs, Kertész Alice idézi fel alakjukat, s azt, ő miért tért haza a forradalom után.

Torna: megvan a világbajnoki kerete a magyar férfiválogatottnak

Mészáros Krisztofer, Balázs Krisztián, Tomcsányi Benedek, Kiss Balázs, Kardos Botond és Bátori Szabolcs alkotja a magyar válogatott keretét az október 29. és november 6. között Liverpoolban sorra kerülő torna-világbajnokságon.


Kézilabda Eb: Tudta-e?