Torna-vk: Balázs Krisztián ezüstérmet nyert Eszéken

Balázs Krisztián nyújtón ezüstérmet nyert a tornászok eszéki világkupa-versenyének záró napján, vasárnap.

Torna: három magyar érem az eszéki vk-versenyen

Három magyar tornász állhatott dobogóra az eszéki világkupa szombati versenynapján.

Torna-vk: Székely Zója aranyérmes talajon

Székely Zója aranyérmet nyert talajon vasárnap a tornászok világkupa-sorozatának kairói állomásán – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

Torna: három magyar érem a kairói világkupán

Ugrásban Schermann Bianka a második, Bácskay Csenge a harmadik, felemáskorláton pedig Székely Zója a második helyen végzett szombaton a tornászok világkupa-sorozatának kairói állomásán – tudósít az MTI.

Torna-vk: Szujó arany-, Balázs bronzérmes Várnában

Szujó Hanna aranyérmet nyert talajon, Balázs Krisztián pedig bronzérmet szerzett nyújtón a tornászok várnai világkupaversenyén vasárnap – írja a Magyar Távirati Iroda.

Videó: elképesztő ugrás Simone Bilestől! Nőtől még ilyet nem láthattunk

A négyszeres olimpiai bajnok Simone Biles ismét történelmet írt a tornasportban, ugyanis a nők mezőnyében elsőként ugrotta meg a Jurcsenko-szaltó dupla változatát bicskamozdulattal.

„Büszke vagyok, hogy még élek” – Keleti Ágnes a L'Équipe magazin címlapján

Keleti Ágnes, a világ legidősebb még élő olimpiai bajnoka szerepel a francia L'Équipe magazin címlapján. A tízszeres olimpiai érmes tornász karrierjét felidéző beszélgetés mellett a sportágra gyakorolt hatásáról is elmélkedett a lap szerzője, Céline Nony.

Torna: A pillanatnyi keserűség mellett is szépnek látom a jövőt – Magyar Zoltán

A bázeli Európa-bajnokság után még a keserűség uralja az érzéseit, ám a Magyar Tornaszövetség elnöke, Magyar Zoltán szépnek látja a jövőt. 

Torna Eb: Balázs Krisztián nyolcadik lett nyújtón

Balázs Krisztián a nyolcadik helyen zárt nyújtón a Bázelben rendezett torna Európa-bajnokság vasárnapi záró napján – írja az MTI.

Torna: legkorábban októberre várható Dévai Boglárka felépülése

Dévai Boglárka Európa-bajnok tornász legkorábban októberben épül fel rendkívül súlyos térdsérüléséből.

Torna Eb: Székely a 16., Bácskay a 17. helyen végzett

Hárman is visszaléptek a női tornászok egyéni összetett döntőjétől, így Bácskay Csenge mellett a selejtezők után tartalékként végző Székely Zója is pódiumra léphetett pénteken a bázeli kontinensviadalon.

Torna Eb: nincs újabb magyar olimpiai kvóta

A férfiak és a nők mezőnyében sem szereztek olimpiai kvótát a magyar tornászok a Bázelben zajló Európa-bajnokságon.

Torna Eb: ilyen ugrást még nem látott a világ – videó

A tornászok közül a világon először az orosz Nyikita Nagornij ugrott tripla hátraszaltót talajgyakorlat közben, a Bázelben zajló Európa-bajnokság selejtezőjében.

Torna Eb: Balázs Krisztián bejutott a szerenkénti döntőbe

Balázs Krisztián nyújtón bejutott a vasárnapi szerenkénti döntőbe a bázeli torna Európa-bajnokságon.

Torna: három finálés hely a nőknél az Eb-n

A pénteki egyéni összetett döntőben és a szombati szerenkénti finálékban is lesz magyar női versenyző a bázeli kontinensviadalon.

Gyász: elhunyt Bérczi István korábbi olimpikon tornász

Hetvenöt éves korában elhunyt Bérczi István, a tornasport nemzetközi pontozóbírója, aki nyolc olimpián vett részt. Halálhírét Altorjai Sándor, a Magyar Tornaszövetség főtitkára megerősítette.

Tokió 2020: Simone Biles nem zárja ki a párizsi részvételt

Simone Biles négyszeres olimpiai bajnok tornász nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy az idén nyárra halasztott tokiói olimpia után a párizsi játékokon is elindul – adta hírül a Magyar Távirati Iroda.

Torna: megvan az Eb-n induló magyar női válogatott kerete

Kovács Zsófia, Székely Zója, Péter Sára és Bácskay Csenge alkotja a magyar női tornászválogatott keretét az április 21–25. között sorra kerülő bázeli Európa-bajnokságon – számolt be róla az MTI.

Torna ob: Bátori Szabolcs két szeren is nyerni tudott

Bátori Szabolcs talajon és gyűrűn is győzni tudott a férfi tornászok szerenkénti országos bajnokságán, amelyet vasárnap rendeztek Budapesten – jelentette az MTI.

Torna: Kovács Zsófia mindkét szerén győzött az országos bajnokságon

A kétszeres Európa-bajnok Kovács Zsófia felemás korláton és gerendán versenyzett, és mindkettőn győzött a női tornászok szerenkénti országos bajnokságán, amit szombaton rendeztek Budapesten.