Tokió 2020: dán siker férfi egyéniben tollaslabdában

A dán Viktor Axelsen 2:0-ra legyőzte a kínai Csen Lungot a tokiói olimpia tollaslabda férfi egyéni versenyének döntőjében.

Tokió 2020: labdamenet közben cserélt ütőt, megnyerték az olimpiát – videó

Indonézia nyerte meg a női párosok küzdelmét tollaslabdában, miután a döntőben 2:0-ra legyőzte Kínát. Az ország sportágbeli történetének 8. aranyérmét megnyerő kettős egyik tagja, Greysia Polii labdamenet közben cserélte ki eltört ütőjét.

Tokió 2020: 66 perces döntő végén borult a papírforma tollaslabdában

Az első két kiemelt a papírformának megfelelően egymás ellen játszotta a döntőt tollaslabda vegyes párosban a tokiói olimpián. A 66 percig tartó aranymeccsen azonban a második kiemelt Huang Tung-ping, Vang Ji-lju kínai kettős 2:1-re legyőzte az elsőként rangsorolt Cseng Szi-vej, Huang Ja-csiung duót.

Tokió 2020: második meccsén kikapott, búcsúzott tollaslabdázónk

Második csoportmérkőzését is lejátszotta, de ezen is vereséget szenvedett a tollaslabdázó Krausz Gergely, és ezzel búcsúzott a további küzdelmektől.

Tokió 2020: Sárosi Laura sérülés miatt visszalépett

A magyar tollaslabdázó, Sárosi Laura sérülés miatt kénytelen visszalépni a tokiói olimpia további küzdelmeitől – derült ki a Magyar Olimpiai Bizottság európai idő szerint kedd hajnali közleményéből.

Gyász: elhunyt a Magyar Tollaslabda-szövetség alapítója

Nyolcvanhét éves korában szombaton elhunyt Rázsó Pál, a Magyar Tollaslabda-szövetség alapítója és tiszteletbeli elnöke – számolt be közösségi oldalán a szervezet.

Tokió 2020: a tollaslabdázó Sárosi Laura vereséggel kezdett

Először lépett pályára a tokiói olimpián a tollaslabdázó Sárosi Laura, akinek ellenfele a thaiföldi Ratcsanok Intanon volt.

Tokió 2020: Krausz két sima szettben kikapott tollaslabdában

Krausz Gergely kikapott az indonéz Anthony Sinisuka Gintingtől a férfi tollaslabdázók tornáján a J-csoportban a tokiói olimpián.

Tokió 2020 – TOLLASLABDA

A TOKIÓI OLIMPIA ADATBANKJA – TOLLASLABDA

Tokió 2020: a tollaslabdázó Krausz Gergely kvótát szerzett!

Krausz Gergely lesz az első magyar tollaslabdázó férfi egyesben az ötkarikás játékokon, miután hétfőn véglegessé vált, hogy indulhat a tokiói olimpián – számolt be Facebook-oldalán hétfőn a magyar szövetség.

Gyász: elhunyt Indonézia 36 éves olimpiai bajnoka

Harminchat esztendős korában szívrohamban elhunyt Markis Kido, párosban olimpiai és világbajnok tollaslabdázó – jelentette be hétfőn a sportág nemzetközi szövetsége (BWF).

Tokió 2020: a tollaslabdázó Sárosi Laura indulhat az olimpián

Véglegessé vált, hogy indulhat a tokiói olimpián a tollaslabdázó Sárosi Laura – számolt be róla a hazai sportági szövetség Facebook-oldala alapján a Magyar Távirati Iroda.

Tokió 2020: műteni kell az olimpiai bajnok spanyol tollaslabdázót

Műteni kell Carolina Marínt, így a spanyolok Rióban olimpiai bajnok tollaslabdázója nem tudja megvédeni címét Tokióban.

Tokió 2020: két magyar tollaslabdázó áll kvótás helyen

A Nemzetközi Tollaslabda-szövetség (BWF) pénteken lezárta az olimpiai kvótaszerző ranglistát, ami alapján két magyar, Krausz Gergely és Sárosi Laura is jó eséllyel ötkarikás indulási jogot szerzett.

Tollaslabda: a döntőben kapott ki Kőrösi Ágnes Szlovéniában

Három szettben elveszítette a szlovén nemzetközi tollaslabda-bajnokság döntőjét Kőrösi Ágnes az indonéz Mutiara Ayu Puspitsari ellen.

Tollaslabda: Sárosi megnyerte a portugál nyílt bajnokságot

Sárosi Laura megnyerte a portugál nemzetközi nyílt tollaslabda-bajnokságot, miután a döntőben 21:19, 21:19-re legyőzte a francia Marie Batomene-t. 

Tollaslabda Eb: koronavírusos esetek miatt két döntőt töröltek

Koronavírusos esetek miatt törölték a férfi egyes és a férfi páros döntőjét a Kijevben zajló tollaslabda Európa-bajnokságon.

Tollaslabda Eb: Kőrösi Ágnes kikapott a nyolcaddöntőben

Kőrösi Ágnes a nyolcaddöntőben búcsúzott a tollaslabdázók kijevi Európa-bajnokságán, mivel csütörtökön egy szoros és egy sima játszmában alulmaradt az ötödik kiemelt Neslihan Yigittel szemben – számolt be róla az MTI.

Tollaslabda Eb: újabb bravúr! Kőrösi Ágnes nyolcaddöntős

Kőrösi Ágnes kétszettes sikerrel nyolcaddöntőbe jutott a tollaslabdázók kijevi Európa-bajnokságán – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

Tollaslabda Eb: Kőrösi Ágnes szetthátrányból fordítva jutott tovább

Kőrösi Ágnes szetthátrányból fordítva jutott a legjobb 32 közé a tollaslabdázók kijevi Európa-bajnokságának keddi nyitó napján.