Küzdősport: első perces kiütés és rémisztő jelenetek a Madárfészekben

Már az első menetben, kiütéssel véget ért a Superfight Series Hungary 6. egyik leginkább várt összecsapása, Bereczki Dominik (Perfect Fight Club) és Kun Marcell (Weapon Group SE) mérkőzése. A Madárfészekben megrendezett gálán összesen hat K1-es és két muay thai szabályrendszer szerinti összecsapás szerepelt a koronavírus-járvány által többször átírt programban.

Thai boksz: Bereczki Dominik a negyedik ob-aranya után is rendkívül motivált

Egy nem mindig a szorítóban vívott harcoktól küzdelmes versenyidény lezárására készül az immár négyszeres magyar bajnok thai bokszoló, Bereczki Dominik. Legalábbis ami a hazai küzdősportgálákat illeti.

Gyász: agyonlőtték a thai boksz háromszoros világbajnokát

Ismeretlen támadó agyonlőtte Moszkvában Asot Boljan örmény thai bokszolót, a sportág háromszoros világbajnokát – közölte csütörtökön az orosz Központi Nyomozó Bizottság (SZK).

Thai boksz: két magyar érem a thaiföldi világbajnokságon

A magyar válogatott egy ezüst- és egy bronzérmet nyert a Bangkokban rendezett muay thai-világbajnokságon.

Gyász: belehalt a sérüléseibe a 13 éves thaibokszoló

Alig több mint egy héttel a pályafutása során hét világbajnoki címet szerző Christian Daghio halála után ismét gyászol a nemzetközi ökölvívó- és thaiboksz-közösség. A BBC beszámolója szerint Thaiföldön, egy mindössze 13 éves fiú, Anucha Thasako – néhány nappal azután, hogy kiütötték egy jótékonysági mérkőzésen – belehalt a fejsérüléseibe.

Ökölvívás: elhunyt az egy hete kiütött olasz thaiboksz-legenda

Gyászol a nemzetközi ökölvívó- és thaiboksz-közösség, miután egy héttel utolsó ökölvívó-mérkőzését követően belehalt az elszenvedett súlyos agykárosodásába a 49 éves olasz, Christian Daghio. A thai bokszban hét világbajnoki címet szerző veterán sportoló a thaiföldi Don Pareuang ellen a WBC ázsiai alszervezetének „ezüst” besorolású bajnoki övéért küzdött Bangkokban, amikor a 12., utolsó menetben másodszor is a földre került. A kiütés után Daghio már nem tért magához, kómába esett, kórházba szállították, ahol egy héttel később elhunyt.

Thai-boksz: Budapesten tartott szemináriumot a világbajnok

Budapesten tartott szemináriumot hétfőn délután Szencsaj (Saenchai), a több szervezetnél is világbajnoki címet szerzett thaibox-harcos.

Videó: nem trükk, itt a felvétel, ahogy behorpadt a harcos feje

Néhány napja beszámoltunk egy thaiboksz-versenyzőről, aki ijesztő sérülést szenvedett a ringben: szó szerint behorpadt a koponyája. A képeket látva sokakban felvetődött, hogy Photoshoppal készültek a fotók. Most felkerült az internetre a videó, amely bizonyítja, valós a sérülés. És még mindig nem túl szép látvány…

NOB: két sportág ideiglenes olimpiai elismerést kapott

Két sportág, a cheerleading és a thai boksz is ideiglenes olimpiai sportági elismerést kapott a Nemzetközi Olimpiai Bizottságtól. A döntés sokat lendíthet a sportágak itthoni fejlődésén is.

Thai boksz: magyar aranyérem az Európa-bajnokságon!

Fábián Kristóf jóvoltából a magyar muaythai-válogatott aranyéremmel is gazdagodott a thai bokszolók spliti Európa-bajnokságon.

Thai boksz: ösztönzés és figyelem – élő legenda segítette a mieinket az Eb előtt

Egy élő legenda, egy sikerre éhes fiatal muay thai-válogatott, nagy terveket szövögető elnök és főtitkár, szakmai és diplomáciai utakat egyengető kapitányok, címeres felszerelés a Magyar Olimpiai Bizottságtól, szponzori autók az Opel Gyulaitól, és a remény, hogy a sportágnak lehet életpályamodellje a fiatalok számára – a thai boksz magyarországi képviselői remélik, a jövőben több figyelem irányul a sportágra. 

Thai boksz: az egyik legjobb harcos Zuglóban tart edzéseket

Megkezdődött az egyik legjobb thai boksz-harcos, a több súlycsoportban is világbajnok Szencsaj (Saenchai) első szemináriuma a budapesti Thaibox Akadémián.

Küzdősport: Riddick Bowe a padlón első thaiboksz-meccsén

Az egykori vitathatatlan nehézsúlyú profi bokszvilágbajnok Riddick Bowe sima vereséget szenvedett az első thaiboksz-meccsén.