Adventi kalendárium: Lékai szerint szurkolók nélkül félkarú óriások – videó

Karácsonyváró meglepetésként a Telekom csapatok sportolóival együtt emlékezünk vissza 2020-ra. Lékai Máté, a Telekom Veszprém csapatkapitánya elmondta, mennyit jelentett és mennyit jelent majd ezután is a csapatnak a szurkolók támogatása.

Férfi kézilabda BL: Köln előtt – a Veszprém újra összecsap a Kiellel

A Veszprém újra összecsap a Kiellel a Bajnokok Ligájában, ami a kölni négyes döntő szempontjából lélektanilag is fontos lehet.

Férfi kézi NB I: ezúttal is 16 góllal nyert a Telekom Veszprém a városi rivális ellen

A Telekom Veszprém 36–20-ra legyőzte a Veszprémi KKFT-t a férfi kézilabda NB I pénteki játéknapján.

Férfi kézi BL: megvannak a final four kezdési időpontjai

Az Európai Kézilabda-szövetség a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy megvannak a december végén rendezendő férfi Bajnokok Ligája final four kezdési időpontjai.

Férfi kézi BL: A vereség is a játék része – David Davis

Elszenvedte idénybeli első vereségét a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata, de edzője, David Davis nem csalódott, s nem hiszi, hogy aggódnia kellene.

Férfi kézi BL: a Veszprém otthon kikapott az Aalborgtól

Az Aalborg 32–30-ra legyőzte a Telekom Veszprémet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 8. fordulójában.

Most nem jött össze a fordítás, az Aalborg legyőzte a Veszprémet

A dániai mérkőzéssel ellentétben most nem jött össze a fordítás: a Telekom Veszprém hazai pályán kétgólos vereséget szenvedett az Aalborgtól a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 8. fordulójában.

Férfi kézi: Lékai már edz, de játékengedélyt még nem kapott

„Nagyon enyhe lefolyású volt nálam a koronavírus, az már nehezebb volt, hogy a családomtól két hétig távol voltam” – árulta el Lékai Máté a Reggeli Startban. A Telekom Veszprém kézilabdázója elhagyott fogának történetét is elmesélte, elmondta, hogy milyen lesz a karácsonya és az ünnep kapcsán a kölni BL Final Four is szóba került.

Férfi kézi: Ennél még sokkal többre vagyok képes – Cupara

Vladimir Cupara nagyon elkapta a fonalat a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának kapujában, és újabb elképesztő teljesítménnyel rukkolt ki a dániai Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

Férfi kézilabda BL: a Veszprém hat góllal nyert Aalborgban

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 7. fordulójában a Telekom Veszprém idegenben 33–27-re legyőzte a dán Aalborgot.

A Veszprém nehézkes kezdés után hengerelt Dániában

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 7. fordulójában a Telekom Veszprém idegenben 33–27-re legyőzte a dán Aalborgot.

Férfi kézi: Ezek az eredmények önmagukért beszélnek – David Davis

David Davis, a Veszprém szakvezetője kevés játékossal is optimista, és csak akkor emeli fel a hangját, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy elképzeli.

Férfi kézi: A francia élvonal sokkal erősebb a magyarnál – Gajic

Szárnyal az újonc Limoges a francia kézilabda-bajnokságban – köszönhetően a Veszprémtől a nyáron távozó jobbszélsőnek, Dragan Gajicnak, aki 76 találattal vezeti a góllövőlistát.

Férfi kézi NB I: a Veszprém meg sem állt 40 gólig az Eger ellen

A Telekom Veszprém 40–21-re legyőzte az Egert a férfi kézilabda NB I pénteki játéknapján.

Férfi kézi NB I: a Veszprém négy góllal legyőzte az FTC-t

A Telekom Veszprém hazai pályán 29–25-re legyőzte a Ferencvárost a férfi kézilabda NB I 10. fordulójának  szerdai játéknapján.

A Veszprém szenvedett, de négy góllal legyőzte az FTC-t

A Telekom Veszprém hazai pályán 29–25-re legyőzte a Ferencvárost a férfi kézilabda NB I 10. fordulójának  szerdai játéknapján.

Férfi kézi BL: Kiel–Veszprém és Barca–PSG a final fourban

Kiel–Telekom Veszprém és Barcelona–PSG elődöntőket rendeznek a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2019–2020-as idényének decemberre halasztott kölni négyes döntőjében – derült ki az európai szövetség (EHF) keddi sorsolásán Bécsben.

Férfi kézi: Maqueda koronás, de csak ő vonul karanténba

Egy kézilabdázó pozitív koronavírustesztet adott a Telekom Veszprémnél elvégzett hétfői vizsgálat során: Jorge Maqueda kapta el a fertőzést, és mutatott enyhe tüneteket – számolt be róla a magyar klub a hivatalos honlapján.

Férfi kézilabda: Két hétig agglegényéletet éltem – Lékai

Lékai Máté, a Telekom Veszprém csapatkapitánya kiszabadult a karanténból, ugyanakkor további nehézségek várnak rá – közölte az SzPress Hírszolgálat.

Férfi kézi: az egyiptomi légiós kiharcolta helyét Veszprémben

Ebben az idényben a Telekom Veszprém egyik legjobb gólszerzője Jahja Omar – az egyiptomi kézilabdázó egyre nagyobb szerepet kap támadásban és védekezésben is.