Férfi kézi: válogatott beállóval erősített a Telekom Veszprém

Hivatalos oldalán jelentette be a Telekom Veszprém, hogy kétéves szerződést írt alá a magyar válogatott beállójával, Sipos Adriánnal.

Kézilabda NB I: novemberben jön a Veszprém–Szeged és a Győr–FTC – sorsolás

A férfiaknál a Mol-Pick Szeged és a Telekom Veszprém, illetve a nőknél a Ferencváros és a Győri Audi ETO KC novemberben találkozik egymással először a kézilabda NB I következő idényében – írja az MTI.

Férfi kézi: Pérez Carlos újra az utánpótlásban kap szerepet

A Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia stábjában folytatja Pérez Carlos, a korábbi klasszis átlövő – számolt be a hírről a klub honlapja.

Férfi kézi: a Veszprém brazil beállósa szerződése felbontását kérte

A Telekom Veszprémet is váratlanul érte, hogy a brazil beállós, Rogerio Moraes távozik a klubtól. A bakonyiak hivatalos oldalán adott információk alapján a játékos családi okokra hivatkozva kérte szerződése azonnali felbontását.

Kézilabda: a Szeged fegyelmi eljárást kezdeményezett Nagy László ellen

A Mol-Pick Szeged fegyelmi eljárást kezdeményezett a Magyar Kézilabda-szövetségnél Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója ellen – írja a 24.hu.

Férfi kézi: Hiszek a spanyol stílusban – Momir Ilics

Egy hete jelentették be, hogy Momir Ilics a Telekom Veszprém új vezetőedzője. A szerb klasszis, aki játékosként is segítette korábban a klubot, interjút adott a bakonyiak honlapjának, és elmondta, mit érzett, amikor a vezetőség megkereste, hogyan építi be a fiatalokat a csapatba, s marad-e a spanyol stílus.

Férfi kézilabda: a német bajnok ellen is játszik a Telekom Veszprém

Hivatalos oldalán közölte a szurkolókkal a nyári felkészülési programját a Telekom Veszprém. A kézilabdaklub többek között a német bajnok THW Kiel ellen is pályára lép a nyáron.

Kézilabda: „Nagy László valótlan tartalmú állításai miatt” adott ki közleményt a Szeged

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata „Nagy Lászlónak, a Magyar Kézilabda-szövetség alelnökének és a veszprémi kézilabdacsapat sportigazgatójának több alkalommal tett valótlan tartalmú állításai miatt” közleményt adott ki a hivatalos honlapján.

Férfi kézi: Sagosent is csábították Veszprémbe; ezért küldték el Borozant

A VAKSZ kézilabda magazin legutóbbi adásának Nagy László, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának sportigazgatója volt a vendége. A több mint egyórás műsorban Egri Viktor, Matuz Krisztián és Pónácz András kérdezte a sportvezetőt, aki többek között Nikolaj Markussenről, Vuko Borozanról, Szita Zoltánról és Bodó Richárdról is szót ejtett.

Férfi kézi: Ha nem vállalunk kockázatot, talán sodródunk tovább – Nagy László

Nagy László, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának sportigazgatója önkritikusan értékelte az elmúlt időszakot, de úgy gondolja, a klub, a csapat és ő maga is többre hivatott.

Kézi BL: halálcsoportban a Veszprém, a Győr megkapta a címvédőt

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi központjában elkészítették a női és a férfi Bajnokok Ligája 2021–2022-es idényének csoportbeosztását. A férfiaknál a Veszprém a PSG-vel, a Barcelonával, a Kielcével és a Flensburggal is egy csoportba került. A Szeged kedvező sorsolást kapott az A jelű nyolcasban. A nőknél a Győr többek között a címvédő Vipersszel került egy csoportba, az FTC a CSM Bucuresti és a Rosztov-Don ellen is pályára lép.

Férfi kézilabda: Momir Ilics a Veszprém új vezetőedzője – hivatalos

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának péntek délelőtti sajtótájékoztatóján kiderült, hogy Momir Ilics veszi át az együttes irányítását, segítője pedig Gulyás Péter lesz. Az új edzőpáros megnevezése mellett több játékos érkezéséről és távozásáról is beszámolt a bakonyi klub.

Férfi kézi: ekkor játszik a Veszprém a SEHA-liga negyeddöntőjében

Augusztus 24-én és augusztus 30-án lép pályára a horvát RK Nexe ellen a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a SEHA-liga negyeddöntőjében – számolt be róla a klub honlapja.

Férfi kézi: idő előtt távozik a Veszprém vb-győztes átlövője – hivatalos

Nikolaj Markussen távozik a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatából, és hazatér Dániába, miután ötéves szerződést írt alá a Holstebróval.

Kézilabda BL: megkapta a szabadkártyát a Telekom Veszprém

Az Európai Kézilabda-szövetség végrehajtó bizottsága eldöntötte, mely csapatok indulhatnak a férfi és a női Bajnokok Ligája 2021–2022-es kiírásában – írja az EHF hivatalos honlapja. Az előzetes várakozásoknak megfelelően a Telekom Veszprém megkapta a szabadkártyát, így mindkét mezőnyben két magyar csapat szerepelhet a következő idényben is.

Kézi BL: a Szeged biztos induló, a Veszprém még nem

Az Európai Kézilabda-szövetség a hivatalos honlapján jelezte, mely együttesek indulhatnak biztosan a férfi és a női Bajnokok Ligája következő idényében. A Mol-Pick Szeged, az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Győri Audi ETO helye biztos, a Telekom Veszprémnek még várnia kell a döntésre.

Férfi kézi: „Veszprém? Szeged? Nem vagyok még azon a szinten”

Csurgón eltették a 7-es mezt, ami jólesett neki, de reméli, hogy nem két év múlva kerül elő a szekrény mélyéből. Hanusz Egon családjában szinte mindenki kézilabdázik, kevesen tudják, hogy nagynénje az olimpiai ezüstérmes Balogh Beatrix. Ő pedig szó szerint a kézilabdapályákon nőtt fel.

Férfi kézi: Aggaszt, hogy nem tudom, hol folytatom – Székely Márton

Hiába vállalt oroszlánrészt az újabb bajnoki cím és kupagyőzelem megszerzésében a Portóhoz idény közben, kölcsönben érkező válogatott kapus, Székely Márton, a portugál klub a nyártól nem tart igényt a szolgálataira.

Veszprém: A győzelmeknél is jobban hiányzott a kimagasló teljesítmény – Csík Zoltán

Magával ragadó, nagy tekintéllyel rendelkező vezetőedzőt keres David Davis utódjának a Telekom Veszprém – mondja a vezérigazgató, Csík Zoltán.