Férfi kézi NB I: a Szeged és a Veszprém is nyert

A Szeged a Fejér-B.Á.L. Veszprémet (38–29), a Telekom Veszprém a Balatonfüredet győzte le (36–29) a férfi kézilabda NB I 6. fordulójában.

Férfi kézi BL: nem lehetnek szurkolók a Veszprém bukaresti meccsén

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata arról számolt be, hogy román ellenfelének tájékoztatása szerint a jövő csütörtöki, Dinamo Bucuresti elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést a keleti szomszédunknál fennálló vírushelyzet miatt szurkolók nélkül rendezik.

Férfi kézi BL: Hogy mi a titkom? Az, hogy boldog vagyok Magyarországon – Corrales

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában a Telekom Veszprém magabiztos játékkal 28–23-ra nyert a német Flensburg-Handewitt ellen hazai pályán. A találkozó után a kapuban ismét parádézó Rodrigo Corralesszel beszélgetett az NSO Tv stábja.

Kézi: „Sokat tanulnék a világsztároktól” – Veszprémben mindenki segíti a fiatalokat

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában a Telekom Veszprém magabiztos játékkal 28–23-ra nyert a német Flensburg-Handewitt ellen hazai pályán. A találkozó hajrájában két fiatal játékosát, az egyaránt 19 éves Lukács Pétert és Ilic Zorant is pályára küldte Momir Ilics vezetőedző, ezzel a tehetségek először szerepelhettek a Bajnokok Ligájában hazai környezetben. Természetesen a találkozó után boldogan nyilatkoztak az NSO Tv kamerája előtt.

Férfi kézi BL: öt góllal legyőzte a Flensburgot a Veszprém

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában a Telekom Veszprém magabiztos játékkal 28–23-ra nyert a német Flensburg-Handewitt ellen hazai pályán.

Sima hazai! A Veszprém ötgólos sikere hízelgő a Flensburgra nézve

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában a Telekom Veszprém magabiztos játékkal 28–23-ra nyert a német Flensburg-Handewitt ellen hazai pályán.

Férfi kézi: a négyes döntő a két BL-csapatunk célja!

Bár az idény elején a legtöbben úgy értékelték, a magyar férfi kézilabdacsapatok gyengültek a Bajnokok Ligájában, az első négy forduló bebizonyította, annyira azért nem kell aggódnunk, nem estünk ki az abszolút elitből, és ahogy eddig, most is reális esélye van mind a Szegednek, mind a Veszprémnek eljutni a kölni négyes döntőig.

Férfi kézi BL: Kent Robin Tönnesen jól érzi magát Szegeden

Kent Robin Tönnesen négy idény után a nyáron igazolt a Telekom Veszprémtől a Pick Szegedhez. A norvég jobbátlövővel az Elverum elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után beszélgetett az NSO Tv. 

Újabb fontos győzelem: nyert a Porto ellen a Veszprém

A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém 30–23-ra győzött az FC Porto otthonában.

Férfi kézi NB I: a Veszprém 18 góllal verte meg a Kecskemétet

A Telekom Veszprém 42–24-re legyőzte a Kecskemétet a férfi kézilabda NB I pénteki mérkőzésén.

Férfi kézi: súlyosan megsérült a Veszprém balszélsője

Térdszalagszakadás miatt meg kell műteni Dejan Manaszkovot, a Telekom Veszprém kézilabdázóját – adta hírül a bakonyiak hivatalos honlapja.

Férfi kézi NB I: könnyedén verte városi ellenfelét a Veszprém

A Telekom Veszprém 37–25-re legyőzte városi ellenfelét, a Fejér-B.Á.L. Veszprémet a férfi kézilabda NB I hétfői játéknapján.

Kézi: Még azt is elbírtuk, hogy én is pályára léptem – Lékai a Barca legyőzése után

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában a Veszprém a címvédő Barcelonát fogadta, és remek játékkal egy góllal legyőzte. Az első félidőben szerzett négygólos előny a szünet után hátrányba fordult, de a végjáték a magyar csapaté lett. A találkozó után Ligetvári Patrik, Lékai Máté és Sipos Adrián nyilatkozott az NSO Tv kamerája előtt.

Férfi kézi BL: hazai pályán győzte le a Veszprém a Barcát

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában a Veszprém a címvédő Barcelonát fogadta, és remek játékkal 29–28-ra góllal legyőzte. Az első félidőben szerzett négygólos előny a második félidőben hátrányba fordult, de a végjáték a magyar csapaté lett.

A Veszprém hazai pályán a Barca skalpját is megszerezte!

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában a Veszprém a címvédő Barcelonát fogadta, és remek játékkal egy góllal legyőzte. Az első félidőben szerzett négygólos előny a szünet után hátrányba fordult, de a végjáték a magyar csapaté lett.

Férfi kézi BL: Carlos Ortega biztos benne, hogy örömmel fogadják Veszprémben

Hat évvel ezelőtti menesztése óta először tér vissza edzőként Veszprémbe Antonio Carlos Ortega, aki a mai napig fájlalja, hogy nem tudott elbúcsúzni a szurkolóktól. A Barcelona élete lehetőségét kínálta, és immár a BL-címvédőt is igyekszik a saját képére formálni.