Török–magyar: Nagy Ádám óriási sprintje és Gulácsi higgadtsága is kellett – videó

Mint arról beszámoltunk, a magyar válogatott tartalékos összeállításban is bravúros győzelmet aratott Sivasban a házigazda Törökország felett. A kapott gól nélküli siker aligha jöhetett volna össze, ha nincs Nagy Ádám remek védőmunkája az 52. percben.

Török-magyar: Kezünkben van a sorsunk, ez a fontos - Korcsmár

Hazaérkezett Isztambulból a magyar labdarúgó-válogatott, amely tegnap világbajnoki selejtezőn 1–1-es döntetlent játszott a törökökkel. A ferihegyi reptéren a játékosok egyetértettek abban, hogy ennek az egy pontnak még nagy jelentősége lehet, a fontos, hogy továbbra is a saját kezünkben van a sorsunk.

Török-magyar: Hihetetlenül boldog vagyok - Böde Dániel

A törökök elleni idegenbeli vb-selejtezőn (1–1) pontot érő gólt szerző Böde Dániel a Nemzeti Sportnak elmondta, számított a török védők hibájára, és hihetetlenül boldog, hogy élni tudott a kapitány bizalmával. 

Török-magyar: olvasóink szerint győzni fogunk Isztambulban

A Nemzeti Sport Online minden válogatott meccs előtt kikéri az olvasók véleményét is, akiknek többsége bízik a magyar sikerben az isztambuli vb-selejtező előtt.

Válogatott: lábteniszmeccs, Dzsudzsákék nyertek - videó

A válogatott délelőtti edzésén a Dzsudzsák, Szalai páros a Hajnal, Szabics kettőssel csapott össze egy lábteniszmeccs erejéig. A mérkőzés nagy küzdelmet hozott, olyannyira, hogy Egervári Sándor szövetségi kapitány megkérdőjelezte, marad-e elég erejük a fiúknak az esti selejtezőre.

Szavazás: mit vár a románok és a törökök elleni meccstől?

Pénteken Romániát fogadja, kedden Törökország vendégeként lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott a 2014-es világbajnoki selejtezősorozatban. Szavazásunkban arra lennénk kíváncsiak, hogy Olvasóink szerint milyen eredmény születik a soron következő két vb-selejtezőn?

Vb 2014: alapembereit veszítette el a török válogatott

Nem kezdődött jól a hét az Andorra elleni pénteki világbajnoki selejtezőre készülő török labdarúgó-válogatott számára: a „félholdasok” két alapemberüket is elveszítették, egy harmadik játéka pedig egyelőre kérdéses.

Válogatott: holnaptól kaphatók a jegyek a török meccsre

Március 12-én, kedd 9 órától kezdődik a Törökország–Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtezőre szóló jegyek árusítása.