Sznúker: kiélezett meccs végén Selby negyedszer világbajnok!

Mark Selby 18:15-re legyőzte Shaun Murphyt a sheffieldi sznúker-vb döntőjében, így negyedik világbajnoki címét ünnepelheti.

Sznúker-vb: tizenhét frémet követően Selby áll jobban a fináléban

Vasárnap elkezdődött a sheffieldi sznúker-világbajnokság döntője Mark Selby és Shaun Murphy között. Az első nyolc frémet követően utóbbi vezetett 5:3-ra, de az esti folytatásban a háromszoros világbajnok Selby fordított, s 10:7-re vezet.

Sznúker-vb: Murphy állva hagyta Wilsont, Selby is döntős

Mark Selby és Shaun Murphy játssza a sznúker-világbajnokság döntőjét Sheffieldben. A szombat éjjel véget érő elődöntők során az idei vb rekordot döntött százas brékek tekintetében.

Sznúker-vb: Bingham és Selby egyelőre nem bír egymással az elődöntőben

A sheffieldi sznúker-világbajnokság elődöntőjének első napját követően Mark Selby és Stuart Bingham 4:4-re áll egymással, míg Kyren Wilson 6:2-re vezet Shaun Murphy ellen.

Sznúker-vb: kiesett a világelső Trump, Selby hengerelt

A világelső Judd Trump és a háromszoros világbajnok Mark Williams is vereséget szenvedett a sheffieldi sznúker-világbajnokság negyeddöntőjében.

Sznúker-vb: a világbajnokok taroltak a nyolcaddöntő végén

Négy, meglehetősen sima mérkőzéssel zárult hétfőn a Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság második fordulója, a legszorosabb találkozón is ötfrémes különbség alakult ki.

Sznúker-vb: Williams legyőzte a világbajnokok csatájában Higginst

A Ronnie O'Sullivant kiejtő Anthony McGill után Mark Williams, Neil Robertson és Kyren Wilson is bejutott a legjobb nyolc közé a sheffieldi sznúker-világbajnokságon.

Sznúker-vb: a címvédő O'Sullivan már a második fordulóban búcsúzott

A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság második fordulójában pénteken a címvédő Ronnie O'Sullivan hiába fordított négyfrémes hátrányból a világranglista 16. helyén álló skót Anthony McGill ellen, végül 13:12-re kikapott, így búcsúzott a tornától.

Sznúker-vb: Selby és Murphy sikere zárta az első fordulót

A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság első fordulójából csütörtökön két korábbi világbajnok, Mark Selby és Shaun Murphy is továbbjutott, a regnáló bajnok, Ronnie O'Sullivan már a második forduló meccsén lépett asztalhoz, Anthony McGill ellen pénteken döntetlenről folytatja a találkozót.

Sznúker-vb: Trump simán nyert, ő marad a világelső

A világelső Judd Trump könnyed sikerrel jutott túl a sheffieldi sznúker-világbajnokság első fordulóján.

Sznúker-vb: John Higgins nyert, ott van a legjobb 16 között

A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság hétfői játéknapján a négyszeres győztes John Higgins 10:7-re nyert Tien Peng-fej (angol átírással Tian Pengfei) ellen, így bejutott a legjobb 16 közé. Szintén ott van a második körben a Ricky Waldent búcsúztató Anthony McGill és a Gary Wilsont 5:1-es hátrányból 10:8-ra legyőző Kyren Wilson.

Sznúker-vb: a címvédő után az egyik legfőbb kihívó is hozta a kötelezőt

A 7. világbajnoki címére hajtó Ronnie O'Sullivan győzelemmel kezdett a 2021-es sznúker-vb-n. A vasárnapi programban befejezett mérkőzéseken a világranglista harmadik helyén álló Neil Robertson is magabiztos sikert aratott, miközben a vr-69. walesi, Jamie Jones legyőzte az esélyesebb, a világranglistán több mint 60 hellyel előtte álló skót Stephen Maguire-t.

Sznúker-vb: O’Sullivan reméli, megvédik őket a nézőktől

A címvédő, hatszoros aranyérmes Ronnie O'Sullivan reméli, a szervezők megfelelő védelmet biztosítanak számukra a szombaton (ma) kezdődő sznúker-világbajnokságon – írja az MTI.

Újra harapna a sznúker cápája – Stephen Hendry visszatért és ismét a vb-részvétel a célja

A múlt heti Gibraltári nyílt bajnokságon kilenc év után visszatért a sportág 2012-ben visszavonult legendája, a hétszeres világbajnok skót Stephen Hendry, aki ugyan kikapott edzőpartnerétől, mégis izgalomba hozta a sznúkervilágot és egy százas brékkel bizonyította, nem felejtett el játszani.

Sznúker-vb: Ronnie O'Sullivan hatodszor a világ tetején!

Hatodik sznúkervilágbajnoki címét nyerte Ronnie O'Sullivan: az angol klasszis a 2020-as sheffieldi vb-döntőben 18:8-ra győzte le honfitársát, Kyren Wilsont. A Rakéta rekordot jelentő 37. pontszerző versenyét nyerte, vb-címek tekintetében pedig feljött az örökranglista második helyére – már csak a hét vb-győzelemmel rendelkező Stephen Hendry előzi meg.

Sznúker-vb: nagy előnye oda, de O'Sullivan vezet a döntőben

Ronnie O'Sullivan 10:7-re vezet Kyren Wilson ellen a Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság döntőjének szombati játéknapja után. Világbajnok-avatás vasárnap.

Sznúker-vb: Selby szerint O’Sullivan tiszteletlen volt

A sheffieldi sznúker-világbajnokság elődöntőjében 16:14-es vezetésről 17:16-os vereséget szenvedő Mark Selby szerint Ronnie O’Sullivan tiszteletlen volt vele a mérkőzés hajrájában, amikor szorult helyzetekben „vaktában lövöldözött” ahelyett, hogy finoman játszott volna.

Sznúker-vb: döntő frémek után Wilson és O'Sullivan a fináléban

A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság elődöntőjében Kyren Wilson és Ronnie O'Sullivan is döntő frém után, 17:16-ra győzte le ellenfelét, így bejutott a fináléba.

Sznúker-vb: a döntőben ismét lesznek nézők

A sznúker-világbajnokság hétvégi döntőjére ismét megnyitja kapuit a sheffieldi Crucible Színház.

Sznúker-vb: Selby fordított O'Sullivan ellen az elődöntőben

A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság elődöntőjében Mark Selby 9:7-re megfordította a Ronnie O'Sullivan elleni mérkőzés állását, míg Kyren Wilson 13:11-re vezet Anthony McGill ellen.