Topolya: Nenad Lukics a szerb válogatott keretében

Nenad Lukics lehet az első topolyai játékos, aki pályára lép a szerb válogatottban.     

Szerbia: megtalálták Tumbakovics utódját – sajtóhír

Habár hivatalosan a Szerb Labdarúgó-szövetség (FSS) még nem erősítette meg, a szerb sajtó már biztosra veszi, hogy megvan a december 14-én leváltott Ljubisa Tumbakovics utódja. A Szportszki zsurnal sportnapilap szerint azután, hogy Dragan Sztojkovics, a Crvena zvezda egykori sztárja nemet mondott a szövetségi kapitányi posztra, a szerb labdarúgó-válogatott kispadjára Szavo Milosevics ül majd le.

NL, B-liga: csoportgyőztes és feljutó a magyar válogatott!

A labdarúgó Nemzetek Ligája B-divíziójának 3. csoportjában a magyar válogatott hazai pályán Sigér Dávid és Varga Kevin góljával 2–0-ra legyőzte Törökországot, míg Szerbia 5–0-ra kiütötte Oroszországot, így a mieink a csoport élén zártak, és feljutottak az A-ligába.

Szerbia ötöt számolt az oroszokra, és bent maradt a B-ligában

A labdarúgó Nemzetek Ligája B-divíziójában, a 3. csoport 6. fordulójában Szerbia hazai pályán 5–0-ra kiütötte Oroszországot, így a Magyarország vendégeként 2–0-s vereséget szenvedő Törökország esett ki a C-ligába, míg a magyar válogatott csoportgyőztesként feljutott a legfelsőbb ligába.

Magyar–szerb: olvasóink szerint Kalmár Zsolt volt a legjobb

Olvasóink szerint az egyenlítő gólt jegyző Kalmár Zsolt volt a magyar válogatott legjobbja a vasárnapi, Szerbia elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen (1–1).

NL: közel a C-liga – szerb lapszemle a mieink elleni döntetlen után

A kiváló egyéniségekből álló szerb labdarúgó-válogatott a budapesti 1–1-es döntetlen után karnyújtásnyira került a B-ligából való kieséstől a Nemzetek Ligájában. A szerb lapok többsége az eredményt és a C-liga közelségét közölte a mérkőzésről szóló írások címében.

NL: Gera Zoltán a kispadnál, Kalmár Zsolt gólöröme – galéria

Mint beszámoltunk róla, a magyar válogatott 1–1-es döntetlent játszott Szerbiával a Puskás Arénában a labdarúgó Nemzetek Ligájában, így csapatunknak az utolsó kör előtt megmaradt az esélye a csoportelsőség megszerzésére. Íme, a mérkőzés legjobb képei!

Válogatott: A játékosok csalódottak voltak, mert nyerni akartak – Gera

A labdarúgó Nemzetek Ligája B-divíziójában, a 3. csoport 5. fordulójában a magyar válogatott 1–1-es döntetlent játszott Szerbiával a Puskás Arénában. A találkozó utáni sajtótájékoztatón a megbízott szövetségi kapitány, Gera Zoltán felelevenítette az elmúlt napjait, míg Nikolics Nemanja arról beszélt, hogy az ellenfelek egyre jobban tisztelik a magyar nemzeti csapatot.

Magyar–szerb: Most meg kell célozni a vb-t – Nikolics

Az öt mérkőzés óta veretlen magyar válogatott 1–1-es döntetlent játszott Szerbiával a Puskás Arénában a labdarúgó Nemzetek Ligája B-divíziójában, a 3. csoport 5. fordulójában. A lefújás után Kecskés Ákos, Nikolics Nemanja és Kalmár Zsolt értékelt a mérkőzést közvetítő M4 Sportnak.

Válogatott: osztályozza a Szerbia elleni teljesítményt!

Mint arról beszámoltunk, az öt mérkőzés óta veretlen magyar válogatott 1–1-es döntetlent játszott Szerbiával a Puskás Arénában a labdarúgó Nemzetek Ligája B-divíziójában, a 3. csoport 5. fordulójában, így csapatunknak az utolsó kör előtt megmaradt az esélye a csoportelsőség megszerzésére. Osztályozza a mieink teljesítményét!

NL: döntetlent játszottunk Szerbiával a Puskás Arénában

A labdarúgó Nemzetek Ligája B-divíziójában, a 3. csoport 5. fordulójában a magyar válogatott 1–1-es döntetlent játszott Szerbiával a Puskás Arénában. Ez azt jelenti, hogy csapatunk csak akkor végezhet a kvartett élén, ha a záró körben több pontot szerez Törökország ellen, mint Oroszország Szerbiában.

Átalakult válogatottunk döntetlent játszott idehaza a szerbekkel

Az öt mérkőzés óta veretlen magyar válogatott 1–1-es döntetlent játszott a szerbekkel a Puskás Arénában a labdarúgó Nemzetek Ligája B-divíziójában, a 3. csoport 5. fordulójában. Ez azt jelenti, hogy csapatunk megnyerheti a csoportját, ha a záró körben több pontot szerez Törökország ellen, mint Oroszország Szerbiában!

Válogatott: Kecskés, Bese és Sigér is a szerbek elleni kezdőben

A labdarúgó Nemzetek Ligája B-divíziójában, a 3. csoport 5. fordulójában a magyar válogatott Szerbiát fogadja a Puskás Arénában. A mérkőzés kezdése előtt valamivel több mint egy órával a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a hivatalos Twitter-oldalán tette közzé a mieink kezdőcsapatát. A magyar válogatottban Kecskés Ákos kezdőként debütálhat.

Magyar–szerb: olvasóinknál Nego és Lovrencsics is kezdene

Olvasóinkat ezúttal is voksolásra buzdítottuk a magyar labdarúgó-válogatott soron következő, Szerbia elleni találkozója előtt. Marco Rossi együttesénél a 3–5–2-es felállást megtartva gyűjtöttük össze a posztonkénti legjobbakat, így kimaradt például az elmúlt időszakban alapembernek számító Holender Filip.

Válogatott: rossz a hangulat a szerbeknél, alaposan átalakulhat a csapatuk

A szerb közvélemény még mindig nem tért magához a csütörtök este kapott pofon óta: húsz éve várják a szerb futball szerelmesei, hogy a labdarúgó-válogatott kijusson az Európa-bajnokságra, s kénytelenek lesznek még négy évet várni, miután Szerbia három nappal ezelőtt Belgrádban a tizenegyespárbaj során kikapott Skóciától az Eb pótselejtezőjében.

Magyar–szerb: svéd játékvezető a Puskás Arénában

A svéd Glenn Nyberg vezeti vasárnap este a Magyarország–Szerbia Nemzetek Ligája-csoportmeccset a Puskás Arénában – közölte az MLSZ.

Válogatott: Ha a Salzburg nem engedi el Szoboszlait, gyalog jön – Rossi

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya hétfőn kihirdette keretét a nemzeti csapat soron következő három – egyaránt a Puskás Arénában sorra kerülő – mérkőzésére. Kleinheisler László és Gyurcsó Ádám is bekerült az Izland elleni Eb-pótselejtezőre, illetve a szerbek és a törökök ellen készülő keretbe.

NL: a Mol Fehérvár kapusa is bekerült a szerb keretbe

A szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Ljubisa Tumbakovics hétfő délelőtt közzétette azoknak a játékosoknak a nevét tartalmazó listát, akikre számít a Skócia elleni, november 12-én sorra kerülő Eb-pótselejtezőn, valamint a Magyarország és Oroszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzéseken.

Válogatott: Csak így válhatok jobb labdarúgóvá – Szalai Attila

A pluszmunkának köszönhetően stabil kezdőnek számít a nemzeti csapatban Szalai Attila, aki Belgrádban is helytállt, sőt a szerbek ellen kevés hiányzott neki a gólhoz.

Válogatott: „Könyves csattanós választ adott a kétkedőknek”

A magyar labdarúgó-válogatott keretében két szerbiai születésű játékos, Nikolics Nemanja és Könyves Norbert is Marco Rossi kezdőcsapatában kapott helyet a Szerbia elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen. Mindkét labdarúgó a Vajdaságban született, ott ismerkedtek meg a foci alapjaival, s Nikolics, illetve Könyves is méltó módon öregbítette települése, Zenta és Mohol hírnevét.