NB II: frissítették a siófoki stadionterveket – 3500 fős arénát terveznek

Nem került le a napirendről a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok létesítményének fejlesztése: a Nemzeti Stadionfejlesztési Program keretében az állam által e célra odaítélt 1.1 milliárd forint évek óta szerepel a város költségvetésében, így a 2021. éviben is. Kérdés azonban, hogy az összeget mennyivel kell majd megtoldani, mivel a beruházás még nem kezdődött el, viszont a terveket frissítették.

Horvátország: bemutatták a Dinamo új stadionjának terveit

A 2020–2021-es labdarúgó Európa-liga legjobb nyolc csapatáig jutó, horvát rekordbajnok Dinamo Zagreb hivatalosan most először mutatta be új stadionjának a terveit.

Sepsi: megjelent a zöld fű az új stadionban – videó

A Sepsi OSK hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy videót, amelyben szemlélteti, hogyan jelent meg a zöld fű a pálya területén.

Everton: Liverpool vezetése támogatja az új stadion tervét

A városvezetés a támogatásáról biztosította a labdarúgó Premier League-ben szereplő Everton új stadion építésére vonatkozó tervét – számolt be róla az MTI.

NB II: Tatabányán rendezik a Dorog–Kazincbarcika meccset

Tatabányán rendezik meg vasárnap 14 órától a Dorogi FC–Kazincbarcika SC bajnoki mérkőzést a labdarúgó NB II 25. fordulójában, mivel a dorogi stadion centerpályája rossz állapotban van.

DAC: vasárnap az új trencséni stadionban játszanak

Két és fél év után ismét hazai pályán fogadhatja ellenfeleit a Trencsén labdarúgócsapata. A Csák Máté vára alatt elterülő Sihot Stadion 35 millió euróból újult meg.

NB II: eredményes tárgyalások, mégis hazaköltözhet a Szentlőrinc

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) engedélyezte a labdarúgó NB II-ben szereplő Szentlőrincnek, hogy az idei utolsó két hazai bajnoki mérkőzését saját otthonában, a szentlőrinci stadionban rendezhesse meg – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: idén már nem játszik saját pályáján a Szentlőrinc

Már biztos, hogy csak jövőre fogadhatja saját stadionjában ellenfeleit a labdarúgó NB II újonca, a Szentlőrinc. A munkálatok jelenleg is zajlanak a stadionban, a tervek szerint február környékére lehetnek kész mindennel, s akkor a csapat végre hazaköltözhet.

NB I: egyre közelebb a Bozsik Aréna kivitelezésének a vége – fotók

A tavaly márciusban kezdődött építkezés lassan közeledik a végéhez. A Budapest Honvéd új stadionjának kivitelezői még az idén szeretnék megkapni a használatba vételi engedélyt.

Létesítmény: megépül a PMFC új stadionja és a Dárdai Akadémia

A szerdai kormányülésen döntöttek arról, hogy támogatják a Pécsre tervezett új stadion, valamint a Dárdai Pál Labdarúgó Akadémia megépítését – számolt be róla a pecsiujsag.hu.

NB II: indulhat a nyíregyházi stadion tervezése – FOTÓ

A Közbeszerzési Értesítőben közzétették az új, nyíregyházi labdarúgó-stadion tervezésére és kivitelezésére kiírt ajánlatkérést. A jelenleg a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus 8150 fős létesítményt kaphat. 

Sepsi: bokrétaünnepet tartottak az épülő stadionban – videó

Elérte legmagasabb pontját a román bajnokság élvonalában (Liga 1) szereplő Sepsiszentgyörgy labdarúgócsapatának épülő stadionja, így a hagyományoknak megfelelően bokrétaünnepséget tartottak.

Sepsi: újabb fotókat tettek közzé az épülő stadionról

A román bajnokság élvonalában (Liga 1) szereplő Sepsiszentgyörgy labdarúgócsapata a hivatalos Facebook-oldalán több új képet is közölt stadionja építési munkálatairól.

NB II: újraindult a stadionfelújítás Vácon; nem változnak a bérek

A téli időszak elmúltával és a járvány ellenére újraindultak a váci stadion tavaly elkezdett felújítási munkálatai. A Vác FC-nél bíznak benne, hogy a bajnokság újraindításakor már saját otthonában fogadhatja ellenfeleit a másodosztályban szereplő labdarúgócsapat. A klubnál döntöttek arról is, hogy nem nyúlnak hozzá sem a játékosok, sem a szakmai stáb fizetéséhez.

Kína: 555 milliárd forintért kezdődik a 100 ezres stadion építése

Az Evergrande Csoport megkezdte a világ legnagyobb multifunkciós futballstadionjának építését Kínában, a kantoni létesítményben 100 ezer ülőhelyet alakítanak majd ki.

NB II: finisben a kazincbarcikai stadion felújítása

A labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcikai SC sporttelepén a járvány miatti kényszerszünetben sem állt le az élet. A stadionfelújítás keretében már elkészült az új játéktér, valamint megvalósult a lelátók megépítése, most a centerpálya villanyvilágításának kivitelezése, illetve annak környezetében a licencfeltételekhez és a szurkolók jobb kiszolgálásához szükséges munkálatok zajlanak – számolt be róla a klub honlapja, a kbsc.hu.

Kína: az ország legnagyobb stadionját építik Kantonban

A világ egyik, Kínának pedig a legnagyobb futballstadionját építik Kantonban.

Anglia: a harmadosztályú klub lemásolná a Groupama Arénát

Az angol labdarúgó harmadosztályban (League One) szereplő Peterborough United a budapesti Groupama Aréna másolatát képzeli el saját stadionjának – írja a helyi Peterborough Telegraph.

Sepsi: drónfelvételt tettek közzé az új stadion munkálatairól

A Liga 1-ben szereplő Sepsiszentgyörgy labdarúgócsapata a hivatalos Facebook-oldalán közzétett egy drónfelvételt az új stadion építési munkálatairól.

Ifjúsági olimpia: 80 milliárdból épül 50 000-es stadion Szenegálban

Ötvenezer férőhelyes stadion épül a szenegáli Diamniadióban a 2022-es ifjúsági olimpiára.