Csütörtöki sportműsor: női kéziseink az oroszok ellen; úszóink akcióban

Ezúttal sem fogunk sokat aludni, Telegdy Ádám, Cseh László, Kapás Boglárka és Németh Nándor is hajnalban ugrik medencébe – utóbbi kettő érmet is szerezhet. Női kéziseink az orosz csapat ellen lépnek pályára, erről élőben olvashatnak az NSO-n! Folytatódik az Európa-konferencialiga selejtezője is, pályán a PAFC és az Újpest. A Liverpool a Herthával vív felkészülési mérkőzést.

Keddi sportműsor: Zalgiris–FTC BL-selejtező; férfi pólósaink a medencében

Hajnalban ismét úszóinkra figyelhetünk a tokiói olimpián: Kenderesi Tamás, Milák Kristóf és Hosszú Katinka is medencébe ugrik hajnali 5 óra előtt. Szintén korán kell kelni a női kéziseink Brazília elleni mérkőzésére. A férfi pólósaink délelőtt játszanak Japánnal, ezt élőben követhetik az NSO-n! Folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező is, az FTC a Zalgiris vendégeként szerepel visszavágón. Lesz még Ekl-selejtező és Puskás-Suzuki-kupa is a programban.

Tokió 2020: Szilágyi aranyérmes, Salim ötödik – a július 24-i nap összefoglalója

A nyári olimpia első napján máris aranyéremnek örülhettünk: Szilágyi Áron kardvívó sorozatban harmadszor diadalmaskodott a játékokon. Mellette 18 éves újonc tekvandósunk ötödik helyével került fel a magyar dicsőségtablóra. Összeállításunkban megnézheti sportolóink összes eredményét és a napi aranyérmeseket egyaránt.