Sznúker: Mark Allen átlépte a „félmilliós” határt

A szenzációs évadot produkáló Mark Allen győzelmével ért véget Cheltenhamben a World Grand Prix sznúkertorna. A döntőben az északír a 19., utolsó frémben győzte le a korábbi világbajnok Judd Trumpot.

Sznúker: Trump óriási döntőben verte Williamst a Mastersen

Judd Trump győzelmével ért véget a sznúker Masters torna a londoni Alexandra Palace-ban. Az angol játékos a döntőben 10–8-ra verte a walesi Mark Williamst.

Sznúker: Trump–Williams döntőt rendeznek a Mastersen

A sznúker Masters elődöntőjében Mark Williams és Judd Trump is nagyon sima mérkőzésen győzött, így két világbajnok vívhatja a döntőt vasárnap este.

Sznúker: Williams nagy rangadót nyert meg O'Sullivan ellen

Döntő frémben dőlt el Mark Williams és Ronnie O'Sullivan rangadója a sznúker Masters negyeddöntőjében a londoni Alexandra Palace-ban. A háromszoros világbajnok walesi jó játékkal búcsúztatta a hétszeres világbajnok angolt.

Sznúker: mind a két világbajnok bejutott a negyeddöntőbe

A sznúker Masters nyolcaddöntőjének utolsó játéknapján a két világbajnok, Judd Trump és Stuart Bingham is győzött és bejutott a negyeddöntőbe.

Sznúker: jön a Williams–O’Sullivan rangadó a Mastersen

A londoni Alexandra Palace-ban a sznúker Masters első fordulójának szerdai játéknapján Mark Williams 6–2-re legyőzte David Gilbertet, míg Barry Hawkins meglepetésre 6–0-ra nyert Mark Allen ellen.

Sznúker: O'Sullivan kiütötte Brecelt, de hullottak a nagy nevek a Mastersen

A sznúker Masters első körében Ronnie O’Sullivan remek játékkal 6–1-re kiütötte Luca Brecelt. Kiesett a címvédő Neil Robertson, és búcsúzott John Higgins is.

Sznúker: vége a böjtnek, Selby nyerte az English Opent

Mark Selby győzelmével ért véget a sznúker English Open Brentwoodban. A négyszeres világbajnok angol a döntőben 9–6-ra verte a belga Luca Brecelt.

Sznúker: fogadási csalással vádolják az egyik legjobb kínai játékost

Fogadási csalás gyanúja miatt felfüggesztették Jan Ping-taót, az egyik legjobb kínai sznúkerest.

Sznúker: Wilson a meglepetésembert kiütve lett skót bajnok

Gary Wilson élete első pontszerző sznúkertornáját nyerte meg Edinburgh-ban, a döntőben 9:2-re legyőzve Joe O'Connort.

Sznúker: Mark Allen lett az Egyesült Királyság bajnoka

Mark Allen győzelmével ért véget a sznúker Egyesült Királyság Bajnoksága. Az északír játékos a yorki döntőben 10–7-re nyert a kínai Ting Csün-huj (Ding Junhui) ellen.

Sznúker: látványos és szerencsés lökés a UK Championshipen – videó

Szerda este a sznúker Egyesült Királyság Bajnokságán (UK Championship) az északír Mark Allen 6–3-as győzelmet aratott Kyren Wilson felett. A meccs legemlékezetesebb lökése az angol nevéhez fűződik.

Sznúker: Mark Allen megvédte címét a belfasti tornán

Az északír Mark Allen 9–4-re legyőzte a kínai Csou Jüe-lungot a vasárnapi döntőben, így megvédte címét a sznúker északír bajnokságon Belfastban.

Sznúker: Day nagy napja, a walesi nyerte a British Opent

Ryan Day győzelmével ért véget a sznúker British Open Milton Keynesben. A walesi játékos 10–7-re győzött Mark Allen ellen a döntőben.

Alkohol, drog, disznóól-takarítás – Ronnie O’Sullivan útja a hetedik világbajnoki címig

Ronnie O’Sullivan hetedik világbajnoki címe minden kétséget kizáróan igazolta, hogy ő minden idők legjobb játékosa sznúkerben. Lehet beszélni Stephen Hendryről vagy Steve Davisról, de a Wordsley-ben született klasszis sokkal keményebb megpróbáltatások közepette van a világ tetején immár több évtizede. Függőségeit, démonait legyőzte, balhés énje néha még megjelenik, de minden eltörpül amellett, amit tett ezért a sportágért. Portré.

Sznúker-vb: Csak próbáltam élvezni a játékot – O'Sullivan

Mint arról beszámoltunk, a sznúker-világbajnokság döntőjében Sheffieldben Ronnie O'Sullivan 18:13-ra legyőzte Judd Trumpot, ezzel megszerezte pályafutása hetedik világbajnoki címét. A döntő után a két főszereplő BBC-nek is értékelte látottakat.

O’Sullivan megszerezte a hetedik világbajnoki címét!

A sznúker-világbajnokság döntőjében Sheffieldben Ronnie O’Sullivan 18:13-ra legyőzte Judd Trumpont, ezzel megszerezte pályafutása hetedik világbajnoki címét.

Sznúker-vb: Trump felzárkózott, de még O’Sullivan vezet

A sheffieldi Crucible színházban zajló sznúker-világbajnokság döntőjében a harmadik szakasz után Ronnie O'Sullivan 14:11-re vezet Judd Trumppal szemben.

Sznúker-vb: O’Sullivan–Trump döntőt rendeznek a Crucible-ben

Judd Trump és Ronnie O’Sullivan vívja a sznúker-világbajnokság döntőjét, miután előbbi döntő frémben bizonyult jobbnak Mark Williamsnél, utóbbi pedig 17:11-re verte John Higginst.

Sznúker-vb: O'Sullivan beindult, átvette a vezetést Higginstől

Ronnie O'Sullivan 10:6-ra vezet John Higgins ellen a sznúker-világbajnokság elődöntőjében. A másik ágon Judd Trump továbbra is hatfrémes előnyben van Mark Williamsszel szemben a péntek délelőtti és délutáni szakasz után.


Kézilabda Eb: Tudta-e?