Sportrádió: Pigniczki Fanni 35 éves magyar rekordot állított be

Az olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokságon Pigniczki Fanni a 9. helyen végzett, ezzel 35 éves magyar rekordot állított be. A Sportrádió Hazafutás című műsorában Szegő Tibor mikrofonja előtt Pigniczki és edzője, Gelle Noémi értékeltek, de a beszélgetés elején Deutsch-Lazsányi Erika, az MRGSZ technikai bizottságának elnöke is megszólalt.

Rg: Pigniczki Fanni vb-9. lett egyéni összetettben

Pigniczki Fanni a kilencedik helyen végzett egyéni összetettben a szófiai olimpiai kvalifikációs ritmikus gimnasztika világbajnokságon. Az olasz Sofia Raffaeli negyedik aranyát szerezte a bolgár fővárosban.

Rg-vb: tizenhatodik hely együttes kéziszercsapatban

A 16. helyen végzett a magyar együttes kéziszercsapat a ritmikus gimnasztikázók szófiai olimpiai kvalifikációs világbajnokságán.

Rg-vb: Pigniczki Fanni nyolcadik a szalag döntőjében

Pigniczki Fanni a nyolcadik helyen végzett a szalag döntőben a Szófiában zajló olimpiai kvalifikációs ritmikus gimnasztika világbajnokság csütörtöki versenynapján.

Rg-vb: Pigniczki Fanni két döntőben is érdekelt

Pigniczki Fanni döntőbe jutott szalaggal és egyéni összetettben is a Szófiában zajló olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokság csütörtöki versenynapján.

Rg-vb: labdával és karikával is Sofia Raffaeli nyert

Sofia Raffaeli nyerte meg a labda és a karika döntőjét is a Szófiában zajló ritmikusgimnasztika-világbajnokság első, szerdai versenynapján.

Rg-vb: Pigniczki Fanni a 18. helyen áll az első nap után

Pigniczki Fanni a 18., Wiesner Hanna pedig a 34. helyen áll egyéni összetettben a szófiai ritmikus gimnasztika világbajnokság első napja után.

Rg: Pigniczki 3. szalaggal a kolozsvári vk-versenyen

Pigniczki Fanni a harmadik helyen végzett szalaggal a ritmikus gimnasztikázók kolozsvári világkupa-viadalán.

Rg: nem indulhatnak az oroszok és a fehéroroszok a budapesti Grácia-kupán

A ritmikus gimnasztikázók vasárnapi és hétfői budapesti viadalán nem szerepelhetnek orosz versenyzők, mivel a magyar szövetség nem járult hozzá az indulásukhoz – írta szerdán az MTI az orosz hírügynökségre hivatkozva.

Rg Eb: nyolcadik lett a magyar együttes kéziszercsapat

A magyar együttes kéziszercsapat a nyolcadik helyen végzett három szalaggal és két labdával a vasárnapi döntőben a Tel-Avivban zajló ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságon – írja az MTI.

Rg Eb: Pigniczki a 14., Wiesner a 18. egyéni összetettben

Pigniczki Fanni a 14., Wiesner Hanna a 18. helyen végzett szombaton a Tel-Avivban zajló ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság egyéni összetett döntőjében.

Rg Eb: Pigniczki Fanni tartalék a labda döntőjére

Pigniczki Fanni a 11. helyen végzett a ritmikus gimnasztikázók tel-avivi Európa-bajnokságán a csütörtöki selejtezőben, így harmadik számú tartalék.

Rg: Pigniczki Fanni és az MTK tarolt az ob-n

Pigniczki Fanni a buzogány kivételével minden szerrel, egyéni összetettben és csapatban is diadalmaskodott a ritmikus gimnasztikázók országos bajnokságán.

Sportgimnasztika: visszavonul az izraeliek olimpiai bajnoka

Hétfőn bejelentette visszavonulását Linoj Asram, az izraeliek olimpiai címvédő ritmikus gimnasztikázója – adta hírül az MTI.

Rg: eltörött a lába Pigniczki Fanni olimpikonnak

Lábközépcsont-törés miatt kényszerpihenő vár Pigniczki Fanni olimpikon ritmikus gimnasztikázóra.

Rg: kiválóságunk szerint jöhet a videobíró a tornasportban

Fráter Viktória 1992-ben, 1996-ban és 2000-ben indult az olimpián ritmikus gimnasztikában, a sydneyi olimpiát követő visszavonulása óta segített birkózó Eb, torna-vb és egyéb sportesemények szervezésében, jelenleg az OSC RG SE elnöke, emellett a Nemzeti Sportügynökségnél és a 2024-es rg Eb, illetve a 2022-es Giro d'Italia hazai szervezőbizottságában is dolgozik. A Magyar Nemzetnek adott interjúban a múltról és a jelenről is beszélt.

Ritmikus gimnasztika: „Az együttműködésünk az igazi titok”

Linoj Asram olimpiai bajnok szerint sikere kulcsa a csapatmunka és az edzőjével való szoros együttműködés. Az izraeli ritmikus gimnasztikázó ezt szombaton a Pigniczki Fannival közösen tartott budapesti bemutató és továbbképzés után mondta.

Rg-vb: a csúcstartó Averina átgondolja, folytatja-e a karrierjét

Az immár 18-szoros világbajnok orosz ritmikus gimnasztikázó, Gyina Averina  a következő hetekben átgondolja, folytatja-e pályafutását – írja az MTI.

Rg-vb: Pigniczki 14., Dina Averina történelmet írt

Pigniczki Fanni négy riválist megelőzve a 14. helyen zárta az összetett döntőjét szombaton a Kitakjusuban zajló ritmikusgimnasztika-világbajnokságon, míg Dina Averina sporttörténelmet írt.

Rg-vb: a magyar együttes kéziszercsapat 14. helyen zárt

A magyar együttes kéziszercsapat a 14. helyen végzett az összetett versenyben a Kitakjusuban zajló ritmikusgimnasztika-világbajnokság pénteki versenynapján – írja az MTI.


Kézilabda Eb: Tudta-e?