Rali: Bútor és László is kategóriagyőztes a horvát vb-futamon

A Bútor Róbert, Tagai Róbert kettős kategóriagyőzelmet (RC4) aratott a rali-világbajnokság programjában idén először szereplő horvát versenyen. Az abszolútban Kalle Rovanperä 4.3 másodperccel győzött Ott Tänak előtt.

Rali-vb: Bútor vezet a horvátországi futam első napján

Köd és eső nehezítette a versenyzők dolgát a rali világbajnokság horvát futamának első napján, amelyen 8 gyorsasági szakaszt teljesített a mezőny. Magyar szempontból a legérdekesebb hír (azon felül, hogy rengeteg a magyar néző a helyszínen), hogy a Bútor Róbert, Tagai Róbert páros (Peugeot 208 Rally4) több mint egy perccel vezet a kategóriájában (RC4)!

Rali-vb: finn páros nyert Svédországban

A finn Kalle Rovanperä, Jonne Halttunen páros nyerte meg a Svéd ralit, a világbajnoki sorozat második versenyét.

Rali-vb: Loeb és Ogier csatázhat a hibrid éra első trófeájáért

A kilencszeres, illetve nyolcszoros világbajnok Sébastien Loeb és Sébastien Ogier is elindul a csütörtökön (ma) kezdődő Monte-Carlo ralin, a vb-sorozat idei első versenyén, de eredményük nem számít bele az éves értékelésbe – közölte az MTI.

Rali-vb: Ogier nyolcadszor is világbajnoki címet szerzett

A francia Sébastien Ogier megszerezte nyolcadik rali-világbajnoki címét, miután vasárnap megnyerte a Monza-ralit, az idény 12., utolsó futamát – közölte az MTI.

Rali-vb: Monzában ér véget a WRC-korszak a hétvégén

A rali-világbajnokság hétvégén, Monzában és környékén sorra kerülő idei 12., utolsó futamán dől el a vb-cím sorsa, egyben véget ér a WRC-versenyautók korszaka a sportágban.

Rali: Ogier a navigátora nélkül kevesebb vb-futamon indul

A hétszeres világbajnok Sébastian Ogier a 2022-es idényben már nem fog rajthoz állni a rali-vb összes futamán.

Rali-vb: Sordo és Oliver Solberg felváltva vezeti jövőre a harmadik Hyundait

A spanyol Daniel Sordo és a svéd Oliver Solberg a 2022-es rali-világbajnokságon felváltva vezeti majd a Hyundai harmadik autóját – írja a Magyar Távirati Iroda.

Rali-vb: finn páros győzött a görögországi futamon

A Toyotával versenyző finn Kalle Rovanperä, Jonne Halttunen kettős nyerte meg Görögországban az Akropolisz railt, a világbajnoki sorozat kilencedik futamát.

Belga rali: Thierry Neuville volt a leggyorsabb

Hazai siker született a Belga ralin: a Hyundait kormányzó Thierry Neuville győzött a világbajnoki sorozat nyolcadik versenyén.

Rali-vb: Ogier nyert a sorozat hatodik versenyén

Az összetettben vezető Sébastien Ogier nyerte a Kenya-ralit, az idei világbajnoki sorozat hatodik versenyét – közölte az MTI.

Rali-vb: Ogier győzött Szardínián, növelte előnyét a vb-n

Sébastien Ogier nyerte a Szardínia-ralit, az idei világbajnoki sorozat ötödik versenyét.

Edzősors: „Jó helyezést értünk el” – Villas-Boas a rali-világbajnokságról

Ahogy beszámoltunk róla, André Villas-Boas „szakmát váltott”: az év elején még az Olympique Marseille-t irányította vezetőedzőként, jelenleg azonban az autóvezetésre koncentrál, sőt 32. helyezést ért el a rali-világbajnokságon.

Edzősors: rali-világbajnoki futamon indul Villas-Boas

André Villas-Boas labdarúgóedző elindul a rali-világbajnokság portugáliai futamán, május 20. és 23. között.

Rali: Herczig rajthoz áll a világbajnokság portugál futamán

Herczig Norbert, a négyszeres abszolút bajnok raliversenyző navigátorával, Ferencz Ramónnal egy rettenetesen nehéz vb-futamot választott, hogy a lehető legjobban felkészüljön az Európa-bajnokságra.

Rali-vb: Ott Tänak győzött a Sarkvidék ralin

A Hyundai észt versenyzője, Ott Tänak nyerte meg a Finnországban rendezett Sarkvidék ralit, a világbajnokság idei második futamát.

Rali-vb: Svédország helyett Finnországban lesz a 2. futam

Finnország lép Svédország helyére a rali-világbajnokság idei szezonjának második fordulójában, amelyet a szervezők csütörtöki bejelentése szerint Sarkvidék-ralinak neveztek el, és amelynek Rovaniemi lesz a központja.

Rali-vb: ismét Sordo nyerte meg a szardíniai futamot

Akárcsak egy évvel ezelőtt, idén is Daniel Sordo nyerte meg a rali-világbajnokság szardíniai futamát. A győztes spanyol mögött a belga Thierry Neuville 5.1 másodperces lemaradással végzett a második helyen, míg a harmadik a francia Sébastien Ogier lett – írja az MTI.

Rali-vb: Monzában zárul az idei szezon

A monzai versenypálya köré szervezett futammal zárul idén a rali-világbajnokság.

Rali-vb: Japán helyett Belgiumban lesz a szezonzáró verseny

A koronavírus-járvány miatt nem rendezik meg a Japán-ralit, s az idényzáró versenynek Belgium ad helyet – jelentették be a világbajnokság szervezői szerdán.


Kézilabda Eb: Tudta-e?