Rali-vb: Rovanperä harmadik alkalommal nyert az idényben

A világbajnoki pontversenyben élen álló finn Kalle Rovanperä nyerte a Portugál ralit, a világbajnoki sorozat negyedik versenyét – közölte az MTI.

Technikai sportok: EnduroGP vb-futam és raliverseny Zalában

Augusztus első hétvégéjén motoros EnduroGP világbajnoki futamot és raliversenyt szervez Zalaegerszegen a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt., amely a kétnapos rendezvény keretében a közlekedésbiztonságra is nagy hangsúlyt fektet.

Rali: Mindig is tudtam sárban improvizálni – Bútor Róbert

A Bútor Róbert, Tagai Róbert kettős hibátlan teljesítménnyel nyerte meg a hétvégi horvát ralivilágbajnoki futamot az RC4-es kategóriában, vagyis a kétkerékhajtásúak között. S hogy minek köszönhette a fölényes sikerét? Annak, hogy zseniálisan alkalmazkodott a kaotikus időjárási körülményekhez: a ködhöz, az esőhöz, a sárhoz.

Rali: Bútor és László is kategóriagyőztes a horvát vb-futamon

A Bútor Róbert, Tagai Róbert kettős kategóriagyőzelmet (RC4) aratott a rali-világbajnokság programjában idén először szereplő horvát versenyen. Az abszolútban Kalle Rovanperä 4.3 másodperccel győzött Ott Tänak előtt.

Rali-vb: Rovanperä aratott diadalt Horvátországban

A világbajnoki pontversenyben élen álló finn Kalle Rovanperä nyerte meg a Horvát ralit, a világbajnoki sorozat harmadik versenyét – közölte az MTI.

Boldogkő rali: Östberg duplázott – eddig hibátlan

Kettőből két futamgyőzelemnél tart a norvég Mads Östberg a magyar bajnokságban. A WRC2 tavalyelőtti világbajnoka mellett ezúttal is Vincze Ferenc és Velencze Ádám állhatott a dobogóra.

Rali-vb: Bútor vezet a horvátországi futam első napján

Köd és eső nehezítette a versenyzők dolgát a rali világbajnokság horvát futamának első napján, amelyen 8 gyorsasági szakaszt teljesített a mezőny. Magyar szempontból a legérdekesebb hír (azon felül, hogy rengeteg a magyar néző a helyszínen), hogy a Bútor Róbert, Tagai Róbert páros (Peugeot 208 Rally4) több mint egy perccel vezet a kategóriájában (RC4)!

Rali ob: Östberg rátenne még egy lapáttal – győzni megy Boldogkőre

A bajnoki címvédő Hadik András nem indul, a tavalyelőtti WRC2-világbajnok Mads Östberg viszont harcba száll a pontokért a hétvégi Boldogkő ralin, az országos bajnokság második viadalán.

Rali: Bútor Róbert a horvát vb-futamra hangol

A Bútor Róbert, Tagai Róbert kettős az elmúlt két napban, a pályabejárás során már „belekóstolt” a hétvégi horvát világbajnoki futam szakaszaiba, és ezzel egyidőben el is kezdte felkötni a gatyáját. Emberpróbáló kihívás előtt áll a páros, amely a Rally4-es kategóriában méreti meg magát.

Rali: Portugáliában újra versenyautóba ül Sébastien Loeb

A május 19. és 22. között sorra kerülő Portugál-ralin ismét versenyautóba ül a kilencszeres világbajnok Sébastien Loeb – számolt róla be az MTI.

Rali: Östberg a Salgó ralin megtanulta Vincze nevét

A kilenc gyorsasági szakasz közül négyen a leggyorsabb volt, és megnyerte az idénynyitó Salgó ralit a WRC2 kategória tavalyelőtti világbajnoka, Mads Östberg. A második helyen az egy év kihagyás után visszatérő, 2019-es magyar bajnok Vincze Ferenc végzett.

Rali ob: Östberg a bajnoki címért jött vissza

A WRC2 tavalyelőtti világbajnoka, Mads Östberg új navigátorral, a svéd Patrik Barthtal várja a magyar bajnoki rajtot. A norvég pilótának ez lesz a második szezonja nálunk, a pályák nagy részét már ismeri, és a célja nem lehet más, mint a bajnoki cím.

Rali: A legfontosabb a kiegyensúlyozott teljesítmény – Hadik András

Harmincadik idényét kezdi a raliban, de mit sem veszített lendületéből Hadik András és Kertész Krisztián. A bajnoki címvédő páros a hétvégi Salgó ralin is a győzelemért száll harcba.

Rali: szombaton Orfűn és környékén kezdődik a hazai idény

A szombaton sorra kerülő Orfű-ralival kezdődik meg hivatalosan a magyarországi ralis idény, de az eseményen csak a Rally2 és a Rally3 kategória indulói versenyeznek, az élvonalba tartozó, vagyis a Rally1-es párosok tesztelésre használhatják a viadalt – írja az MTI.

Rali Eb: a Herczig, Bacigál kettős kiesett Portugáliában

Kiesett a Herczig Norbert, Bacigál Igor páros a rali Európa-bajnokság idei első, portugáliai futamán.

Rali Eb: Herczigék leginkább az új abronccsal ismerkednek

A rali Európa-bajnokság hétvégi, portugáliai nyitó futama előtt már a helyszínen tesztel a sorozatban érdekelt Herczig Norbert – írja az MTI.

Életre szóló élmény – Hangodi Bendegúz és Bunkoczi László norvég ralisuliban tanult

Vendégmarasztaló hófalak, ralipálya a befagyott tó jegén, szöges gumik, amelyek úgy fognak a kanyarban, mintha aszfalton mennél. A Peugeot 208 Rally Kupa tavalyi bajnoka, a Hangodi Bendegúz, Bunkoczi László kettős Norvégiába ment tanulni. És a különleges ralisuli egyaránt hozott tanulságokat a fiatal pilótának és a rutinos, dakaros navigátornak is.

Rali: Mads Östberg az idén is indul a magyar bajnokságban

Navigátort cserél, de az elmúlt évhez hasonlóan az idei szezonban is rajthoz áll a Mercarius országos ralibajnokságban Mads Östberg, a Citroën Rally Team Hungary norvég versenyzője – írja az MTI.

Rali Eb: indiai csapatban versenyez Herczig Norbert

Az indiai Team MRF Tyres tagjaként indul a rali Európa-bajnokság idei szezonjában Herczig Norbert és régi-új navigátora, Bacigál Igor – közölte az MTI.

Rali ob: visszatér a 2019-es abszolút magyar bajnok Vincze Ferenc

Visszatér a 2019-es magyar ralibajnokság abszolút győztese, Vincze Ferenc, akinek célja, hogy három év után újra diadalmaskodjon.


Kézilabda Eb: Tudta-e?