-->
Autósport: Thierry Neuville nyerte meg az Akropolisz ralit

A belga Thierry Neuville nyerte meg vasárnap az Akropolisz ralit, a világbajnoki sorozat tizedik versenyét.

Belga rali: Ott Tänak győzött az Ypres környékén rendezett versenyen

Az észt Ott Tänak nyerte meg a rali-világbajnokság vasárnap zárult kilencedik futamát, a Belga ralit.

Rali: Az Európa-bajnoki bemutatkozást áttesszük jövőre – Vincze Ferenc

Bár az eredeti tervek szerint már az idén bemutatkozott volna a rali Európa-bajnokság (ERC) mezőnyében, Vincze Ferenc, a 2019-es abszolút magyar bajnok versenyző mégis úgy döntött, hogy ebben az évben csak a hazai versenysorozatra, és pályafutása második összetett győzelmének megszerzésére koncentrál  – írja az MTI.

Székesfehérvár–Veszprém rali: Östberg nyert és átvette a vezetést

Mads Östberg az idei negyedik futamgyőzelmét aratta a Székesfehérvár–Veszrpém ralin – a murvás futamon aratott elsőségért másfélszeres pont járt, így a WRC2 korábbi világbajnoka egy ponttal átvette a vezetést az összetettben.

Rali: idén is közösen rendez futamot Székesfehérvár és Veszprém

Idén is közösen rendez ralifutamot Székesfehérvár és Veszprém péntektől vasárnapig, az országos bajnokság ötödik viadala lesz – írja az MTI.

Észt rali: Rovanperä megállíthatatlan, az éllovas újabb győzelme

Az összetettben vezető finn Kalle Rovanperä győzelmével zárult az Észt-rali, a világbajnoki sorozat hetedik versenye.

Szafari rali: az éllovas Rovanperä győzött Kenyában

Az összetettben vezető finn Kalle Rovanperä nyerte meg a Szafari ralit, a világbajnoki sorozat hatodik versenyét – írja az MTI.

Szardínia-rali: Tänak több mint egy év után nyert ismét

Ott Tänak nyerte meg a Szardínia-ralit, a világbajnoki sorozat ötödik versenyét.

Dunakanyar rali: Velenczei nagy csatában nyert

Velenczei Ádám nyerte meg a Dunakanyar ralit. Az összetettben Vincze Ferenc vette át a vezetést.

Rali-vb: Rovanperä harmadik alkalommal nyert az idényben

A világbajnoki pontversenyben élen álló finn Kalle Rovanperä nyerte a Portugál ralit, a világbajnoki sorozat negyedik versenyét – közölte az MTI.

Technikai sportok: EnduroGP vb-futam és raliverseny Zalában

Augusztus első hétvégéjén motoros EnduroGP világbajnoki futamot és raliversenyt szervez Zalaegerszegen a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt., amely a kétnapos rendezvény keretében a közlekedésbiztonságra is nagy hangsúlyt fektet.

Rali: Mindig is tudtam sárban improvizálni – Bútor Róbert

A Bútor Róbert, Tagai Róbert kettős hibátlan teljesítménnyel nyerte meg a hétvégi horvát ralivilágbajnoki futamot az RC4-es kategóriában, vagyis a kétkerékhajtásúak között. S hogy minek köszönhette a fölényes sikerét? Annak, hogy zseniálisan alkalmazkodott a kaotikus időjárási körülményekhez: a ködhöz, az esőhöz, a sárhoz.

Rali: Bútor és László is kategóriagyőztes a horvát vb-futamon

A Bútor Róbert, Tagai Róbert kettős kategóriagyőzelmet (RC4) aratott a rali-világbajnokság programjában idén először szereplő horvát versenyen. Az abszolútban Kalle Rovanperä 4.3 másodperccel győzött Ott Tänak előtt.

Rali-vb: Rovanperä aratott diadalt Horvátországban

A világbajnoki pontversenyben élen álló finn Kalle Rovanperä nyerte meg a Horvát ralit, a világbajnoki sorozat harmadik versenyét – közölte az MTI.

Boldogkő rali: Östberg duplázott – eddig hibátlan

Kettőből két futamgyőzelemnél tart a norvég Mads Östberg a magyar bajnokságban. A WRC2 tavalyelőtti világbajnoka mellett ezúttal is Vincze Ferenc és Velencze Ádám állhatott a dobogóra.

Rali-vb: Bútor vezet a horvátországi futam első napján

Köd és eső nehezítette a versenyzők dolgát a rali világbajnokság horvát futamának első napján, amelyen 8 gyorsasági szakaszt teljesített a mezőny. Magyar szempontból a legérdekesebb hír (azon felül, hogy rengeteg a magyar néző a helyszínen), hogy a Bútor Róbert, Tagai Róbert páros (Peugeot 208 Rally4) több mint egy perccel vezet a kategóriájában (RC4)!

Rali ob: Östberg rátenne még egy lapáttal – győzni megy Boldogkőre

A bajnoki címvédő Hadik András nem indul, a tavalyelőtti WRC2-világbajnok Mads Östberg viszont harcba száll a pontokért a hétvégi Boldogkő ralin, az országos bajnokság második viadalán.

Rali: Bútor Róbert a horvát vb-futamra hangol

A Bútor Róbert, Tagai Róbert kettős az elmúlt két napban, a pályabejárás során már „belekóstolt” a hétvégi horvát világbajnoki futam szakaszaiba, és ezzel egyidőben el is kezdte felkötni a gatyáját. Emberpróbáló kihívás előtt áll a páros, amely a Rally4-es kategóriában méreti meg magát.

Rali: Portugáliában újra versenyautóba ül Sébastien Loeb

A május 19. és 22. között sorra kerülő Portugál-ralin ismét versenyautóba ül a kilencszeres világbajnok Sébastien Loeb – számolt róla be az MTI.

Rali: Östberg a Salgó ralin megtanulta Vincze nevét

A kilenc gyorsasági szakasz közül négyen a leggyorsabb volt, és megnyerte az idénynyitó Salgó ralit a WRC2 kategória tavalyelőtti világbajnoka, Mads Östberg. A második helyen az egy év kihagyás után visszatérő, 2019-es magyar bajnok Vincze Ferenc végzett.


Kézilabda Eb: Tudta-e?